Miért a gazdagok hobbija a futás mikor az a létező legolcsóbb hobbi?
Városvégi paneltelepen laktunk, itt van/volt szuper futópálya, bent az erdőben, soha egy futó nem volt rajta, kivéve egy kettőt aki kocsival odajött a belvárosból ide néha.
Mióta kiköltöztünk egy felkapott kertvárosi részre, azt vettem észre hogy mindenki fut itt. Reggel, este. Télen is a futókat kell kerülgetni a jeges szűk utcában.
3: Inkább költötted volna azt az 50ezret egy használható agyra, mert igazán rádférne, barátom.
Kérdező: Szerintem nem szabad általánosítani. Akinek van ambíciója/ideje/lehetősége, az megy s csinálja. Akarat kell hozzá. Én nem vagyok gazdag, hanem egy fiatal srác, aki imád sportolni. Nem régen álltam neki komolyabban futni, és imádom.
Hogy a bánatba nyírsz ki egy 50.000 forintos futócipőt ilyen hamar? Én sem fukarkodok azon, ami "kell", de sose vennék ennyiért cipőt. Ha meg tönkre is teszed ilyen hamar, akkor vagy nem kéne futnod vagy nem az Ecserin kellene venni a cipőt.
Egyébként nekem sok ismerősöm fut, olyanok is, akiknek nincs pénze kondibérletre és futópadra, viszont szeretnének mozogni.
7es, nem divatmajmolás, de mivel én rendszeresen futok félmaratont, maratont már 16 éve, napi 1-2 óra edzéssel, így megválogatom hogy miben futok. És ugye másmilyen cipő kell terepre, és betonra.Nem akarok hogy 40 évesen ne tudjak lábraállni mert tönkrevágja az ízületeim a gagyi cipő. Igen pont az ilyen puma és társai aminél csak a márkát fizeted meg, de nem valódi futócipő, hiába annak van hirdetve.
Persze lehet olcsóban is, de erre térjünk vissza pár év múlva. Persze ez a rendszeresen futóknak szól, nem azoknak akik heti 1-2km-ert futkorásznak, nekik jó a rossz minőségű is mert ennyi idő alatt nem csinál kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!