Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szeretnétek gyereket?

Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért nem. Írjatok életkort is, ha kérhetem.

2019. jún. 13. 14:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%

Mi soha.

Nekünk bejàratott èletünk van,jövès,menès,buli,utazàs,5 edzès,sok szex

Nem fèr bele egy gyerek,pènzt se költenènk rà,meg bajlòdni vele se.

32F

2019. jún. 13. 15:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe az elcseszett világba kizárt. Ha másabb körülmények lennének, talán.
2019. jún. 13. 15:45
 13/25 anonim ***** válasza:

Majd 30 éves koromban

20f

addig szeretnék élvezni az életet, spórolni lakásra, kocsira, stb

2019. jún. 13. 16:46
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Egyszerűen túlságosan magamnak való vagyok. Nagyon sok dolog érdekel, amitől egy gyerek csak elvenné az időt. Nem tudok máshogy gondolni a gyerekekre, csak mint teherre. Valaki, aki folyamat a seggedben van, és nincs egy szabad perced... szerintem nálam egy hét alatt betelne a pohár, és bőgnék, hogy menjen el, hagyjon békén.

32N

2019. jún. 13. 17:11
 15/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem.Soha nem akartam gyereket.Túl sok probléma van velük + nem lennék jó apa. 38F
2019. jún. 13. 17:17
 16/25 anonim ***** válasza:

Jelen állás szerint nem.

Nem szeretem az embereket.

Eléggé idegbeteg is vagyok, édesanyámmal is hasonló bajok vannak amúgy és nem jó anya.

Magamnak való vagyok, ezer hobbival és rengeteg időre van szükségem egyedül.

Jelenleg a karrier is fontos. Erre nem vagyok büszke és úgy indult, hogy szerethető munkahely a cél -normális- fizetéssel -- de ez már nálam karrierizmus. :(

Remélem, hogy a fentiek változni fognak nálam. Ha nem, akkor sajnos el kell gondolkoznom, jó anya lennék-e.

2019. jún. 13. 17:46
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de fagyis kocsiba becsalogatni őket fárasztó.
2019. jún. 13. 18:04
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt. Ahhoz érettség kell, meg tudás, hogy a gyerek ne rosszabb legyen, mint amilyen a társadalom kb. mint 30 éve...
2019. jún. 13. 18:08
 19/25 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos sokan vállalnak gyereket, akiknek nem kéne, és bár a gyerek felnő... valahogy.... de se szeretetet, se törődést nem kap. Velünk még foglalkoztak a szüleink. De ezek a szerencsétlen mai gyerekek. Képzeljétek a minap utaztam a villamoson, és két nagyon fiatal lánnyal volt egy baba, és párizsi zsömlét evett, összekente magát, az egyik lány kivette a kezéből a zsömit, maguk közé tették, és szelfiztek vele, és fojamatosan röhögték. A gyereket, ugyebár. Persze lehet ez normális, illetve nos igen, ez már normális dolog.
2019. jún. 13. 20:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sokszor megkaptam már, hogy majd úgy is meggonsolod magad, de nemhiszem. Főként azért, mert félek, hogy olyanná válok mint anyám. Azt meg nem akarom, hogy a "leendő" családomnak is át kelljen élni egy nárcisztikus, pénzéhes barom hangulat ingadozásait. Elég volt az nekem, meg a bátyámnak. Nem tudnék akkor a 14 éves önmagam szemébe nézni. 19/L
2019. jún. 13. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!