Az emberek miért néznek furcsán azokra a párokra akik nem akarnak gyereket?
Mert az ilyen emberek ahhoz a befásult dologhoz ragaszkodnak hogy minden nőnek kötelező szülni, és minden férfinek kötelező gyereket csinálni. Szerintem főleg a nőket éri az a piszkálás hogy ,,miért nem akarsz gyereket?” Ha egy nő nem akar szülni, már el van hordva mindennek. A gyerek vállalás nem csupa rózsaszín felhős álomvilág hanem teher és gond.
Nem való mindenkinek.
Mert az ember mindenre furcsán néz, ami nem illik bele a világképébe. Ha kicsit intelligensebb, akkor felméri, hogy nem csak az ő normái léteznek, vagy legalább palástolja, amit gondol.
Magam részéről teljesen megértem, ha valaki nem akarja magát ennek alávetni, mert aki szerint a gyerek csak móka kacagás, az hazudik. Sok öröm és sok gond, és szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy kér-e belőle, megéri-e neki. Mindazonáltal ha a másik szinte kérkedve a képembe tolja, hogy neki nincs és nem akar, én meg micsoda hülye vagyok a nagy hasammal, azt nagyon komolyan elküldöm a búsba. Ahogy elküldtem a "mikor jön már a baba?" néniket is, amíg nem tudtam teherbe esni. Jó lenne, ha az lenne az alap, hogy nem dumálunk bele mások döntéseibe.
Mert teli van az ország a hirdetéssekkel, hogy most aztán mennyi szükséges, és megéri a gyerektervezés, és hogy ez egy kihagyhatatlan ajánlat, amit mindenkinek ki kell használnia, és ez mindenkinek milyen jót fog okozni.
Ezért furcsállják azt, aki nem él a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!