Segítség! Mit csináljak, hogyha a szemét anyám azzal rágalmaz, hogy én csinálom a vezetékes telefonszámlát?
Szereljetek fel egy benti kamerat ami a telefonra veszi 0-24 ott visszatudjatok nezni ki mennyit hasznalja,meg az se szukseges hogy hangot rogzitsen...egyszeruen honap vegen megnezitek ki hany percet/orat tartozkodott a telefonnal es minden tiszta lesz mindenki szamara..
Amugy ezt nem ajallom mert lehet elmergesedik meginkab a helyzetetek,Asszertiv kommunikacio megtanulasat javaslom nagyon sokat segithet az eletedben ha megtanulod helyesen hasznalni.
"Halálra dolgozom magam, de még mindig nincs pénzem elköltözni innen"
Komolyan még egy szobát sem tudsz bérelni a keresetedből? Ezerszer inkább egy fedél alatt egy lakótárssal, mint ezzel a nővel..
Egyébként lehet részletes telefonszámlát kérni, amiben az összes hívás szerepel, de ez az igazi problémát nem fogja megoldani..
Régen a szolgáltató kiküldte minden hónapban a híváslistát a mobilokra is.
Apukám leszidott, hogy már hónapok óta kért szépen, hogy ne telefonáljak olyan sokat, mert magas 5-6 ezer forint a telefonszámla.
Leültem és összeadogattam a hívásokat,és kiderült, hogy a kb 6000 forintban benne volt a készülék, a családi csomag meg a mobilnet ára és én max 2000 forintot telefonáltam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!