Fèrfiak! Szeretitek, ha egy nő dìcsèrget? Pl. De jòl all a hajad Szèp elegáns vagy! De jò feneked van! Ha szèp szemèt dìcsèrem stb.
Figyelt kérdés
2019. jan. 11. 13:34
1/24 anonim válasza:
Én olyankor eléggé zavarba jövök és jól esik. :)
2/24 A kérdező kommentje:
Akkor nem ciki?
Tehát nem csak a fèrfiak bòkolhatnak?
2019. jan. 11. 13:37
3/24 anonim válasza:
Igen, kivéve a "de jó feneked van!". Ez csak NAGYON intim kapcsolat esetén jöhet ki félig-meddig jól, de még akkor se.
Ha mindenáron ilyesmit akarsz dícsérni, akkor mondd inkább milyen sportos az illető, vagy milyen izmos bicepsze van.
4/24 A kérdező kommentje:
Okè,köszönöm a tanácsot. :)
Nagyon szeretek dìcsèrgetni :)
2019. jan. 11. 13:41
5/24 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig gyanakodni kezdek, hogy vajon mit akar ?
6/24 A kérdező kommentje:
😄😄😄
2019. jan. 11. 13:49
7/24 anonim válasza:
Az emberek többsége (tehát nők és férfiak egyaránt) szereti, ha megdicsérik (ruháját, alakját, frizuráját, munkáját stb.). Van, aki zavarba jön, de általában neki is jól esik - növeli az önbizalmát. Amint fentebb is írták - a dicséretnek is vannak korlátai. Ezeken túllépve - kínos és zavaró lehet...
8/24 anonim válasza:
Utálom, meert az ilyen rendszerint csak a fordított pszichológiát alkalmazza:
"De jól nézel ki"="utállak, mint a xart."
9/24 A kérdező kommentje:
Isten ments,hogy bármit is rosszindulatbòl mondanèk.
Csak szeretetből.
2019. jan. 11. 15:23
10/24 anonim válasza:
Én nő vagyok, szóval bocsi, tudom, hogy elsősorban férfiaknak szántad a kérdést :D ha férfit dicsérek meg, általában azt szoktam mondani, hogy cuki vagy kedves vagy aranyos vagy, ezek mind olyanok, ami szerintem jól esik az illetőnek és akár egy baráti kapcsolatba is belefér, nem túl nyomulós, viszont ha meg olyan kapcsolatban vagytok, hogy bókolgat neked, akkor is ideális válasz szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!