Azok a nők, akik nem szeretnek nőkkel barátkozni, mit mondanak, miért nem?
Mert a nők a barátnőjükben is riválist látnak. Irigyebbek, féltékenyebbek, sértődékenyebbek, kétszínűbbek. Nekem pl. ahány barátnőm volt, mindig vigyázni kellett a kis önérzetükre, nem mondhattam őszintén semmit, mert fájt az igazság, és nehezen viselték, és elkönyveltek bunkónak. És ez fordítva is igaz, láttam mindig is rajtuk, hogy nem merik őszintén elmondani, hogy én milyen vagyok, csak puffognak, és előbb beszélnek ki egy harmadik embernek, mint hogy a szemembe mondják. Ellenben a férfiak nemhogy nem sértődnek meg, hanem elgondolkodnak, hogy talán igazam lehet, és képesek több oldalról megszemlélni a dolgokat. Sokkal lazábban vannak, jobban értik a vicceket, nincsenek befeszülve, és oda merik mondani, ha valami nem tetszik.
Persze nem általánosítok, mert senki sem egyforma, férfiakban is van tajparaszt és van női barátnőm, aki normális. De a férfi barátaimból mégis sokkal több van.
30 N
A nők állandóan versenyeznek egymással, kibeszélik egymást, pletykálnak minden hülyeségről. Sajnos nagyon sok rossz tapasztalatom van a női barátságokkal kapcsolatban, ezért nem is nagyon tartom már egy barátnőmmel se a kapcsolatot. Valahogy nem érzem már jól magam a társaságukban. Volt sok kibeszélés, jópofizás, hazudozás, kétszínüség, más párjára rámászás stb. Nekem ebből elegem lett. A férfiak értik a viccet, sokkal lazábbak és azt nézik, hogy húú neki a legújabb kollekciós gucci táskája van vagy ő sokkal barnább a szolitól, neki az a felső jobban áll. Persze azért mindig vannak kivételek, de engem eddig egy normális lány baráttal nem áldott meg az élet. A férfiaknál pedig még nagyrészt létezik az a szó, hogy barátság.
Szerintem ez a kis vicc is jó példa erre:
Nők között barátság:
Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak között barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, 8-an igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még ott van.
13: Én ezt a példát nem barátságnak nevezem, hanem szélhámosságnak. Nálam a hazug az repül. Ha Btk-ba ütközik, a feljelentésre sem vagyok lusta.
A hazugnak legtöbbször vannak illegális dolgai.
Szerintem a férfiak 70%-ának látatlanban kijár a 2 év felfüggesztett, annyira pocsék erkölcsiségük van. A nőknél sokkal jobb a helyzet.
Mondom ezt úgy, hogy minden barátom fiú - a maradék 30%-ból!
Tudtommal nem párkapcsolati kérdés volt hanem a barátságról volt szó.
Ez csak egy vicc ha nem érted a te bajod.
Jézusom, hogy jönnek ide az illegális dolgok vagy kinek milyen ügyei vannak?
Nem azokra a férfiakra gondoltam akik embert ölnek, drogot csempésznek vagy lopnak a sarki kisboltból. Nekem ugyanis nem ilyen barátaim vannak, nem is értem kibeszélt itt ilyesmiről vagy hogyan kapcsolódik ez ide.
"Nem azokra a férfiakra gondoltam akik embert ölnek, drogot csempésznek2
Ezeknek a büntetési tétele nem is 2 év felfüggesztett! Hanem végrehajtandó életfogytiglan.
"minden nőnek megvannak a tipikus baromságai"
"van, lány barátom, de nem miatta működik a barátságunk"
ez 2 idézet 2 ismerősömtől, és nagyon egyetértek velük. nem vagyok hetero, sokszor barátkozni akarnak velem nők, mert lányos vagyok, de már egyáltalán nem vagyok nyitott rá, ez eddigi lány barátaim:
- lélekben kislányok maradtok: amíg férfi barátaimmal bármilyen konfliktust meg tudunk beszélni, a nőknek semmit nem lehet a szemükbe mondani, mert hisztiznek, megsértődnek
- nem merik elmondani, ha vmivel problémájuk van
- totális önbizalomhiányban szenvednek, viszont tenni nem igazán akarnak a kinézetükért, állandóan amiatt aggódnak, h más mi fog gondolni
- lelki szemetes ládának használnak
ja, és gyanítom, h a nők a női "barátaiknak" semmit nem mernek elmondani, ezt azért gondolom, mert kb. az összes lány barátom legfőbb bizalmasa lettem elég hamar, illetve rögtön rám zúdították minden problémájukat
Mert ha meglàtjàk a baratom egyböl nyomulni kezdenek ra, nekem meg forog a gyomrom az elöttem lejatszodo "mentàlis nonverbalis pàrzàstol"
Irto ritka aki tiszteletben tartja a pàrkapcsolatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!