Vannak olyan fiúk, akik szeretnek csak barátkozni lányokkal? Tehát hátsó szándék nélkül haverkodni, beszélgetni velük?
Jövőre megyek egyetemre, és kicsit kétségbe vagyok esve, mert a lányokkal nem igazán találom meg a közös hangot, egy idő után mindből elegem lesz. Vannak olyan srácok akik nyitottak arra ha egy lány odamegy beszélgetni hozzájuk? És össze is szeretne haverkodni velük, de semmi többet nem akar?
Lehet, hogy hülyeség, de ha valaki nem néz ki jól akkor vele nem szívesen beszélgetnek alapból sem? 18/L
Talán a melegek közt.
Mert amúgy nem hiszem.
Jaaj az egy jó szakma. ^^
Nekem kisgyermekgondozó ès nevelő szakmám van:DD
23L
Szerintem próbálkoznod kellene lányokkal is, egyetemen sokkal könnyebb lesz, hisz már ugyanolyan érdeklődési körrel, hasonló elhivatottsággal érkeztek a szakra és simán megtalálhatod velük a közös hangot. Egyébként sem lesz túl sok kapcsolatod fiúkkal ilyen szakon.D
Amúgy én is egyetemista vagyok, szerintem a legtöbb fiú nyitott arra, ha odamegy hozzájuk egy csaj dumálni, sőt. Legalábbis én biztosan. Tapasztalat. Az én szakom tele van lánnyal, alig vagyunk fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!