Miért van az, hogy ha kettesben vagyok valakivel nem tudok annyira felszabadultan beszélgetni vele, nem tudok vicces lenni?
"Sajnos még nem érkezett rá válasz."
Válaszolok én neked Galambom! :D
Lehet nem fog tetszeni amit látni fogsz, de ez a véleményem, és te vagy szembenézel vele, és valamit kezdesz magaddal, vagy így maradsz, de akkor utána ne hápogj!
Azért van ez lelkem piciny galambja, mert:
1.) Nincs önbizalmad,
2.) Csak társaságban érzed magad otthonosan, csak falkában vagy nagylegény, különben meg egy nagy, szépen áthúzott nulla! :D
Falkába tömörülni mindig könnyebb, és ott nagylegénykedni, de az igazi valós éned az egyedül fog kijönni! :D
- Márpedig egyedül egy lófing vagy. Valljuk be.
- Akinek nincs szókincse, nem vagy tájékozott, se okos, nem tudsz másokat megnevettetni, szórakoztatni, felszabadultnak lenni, és nem bunkónak! :D
Azért van ez, mert hülye, mint az ólajtó, semmi kultúra nincs benne.
Ne fogjuk már rá az "introvertáltságára", mert a kettő nem ugyanaz! Egy introvertált is el tudNA beszélgetni egy másik emberrel, ha TUDNA, és képes lenne rá, de mivel ez a sutyerák aki még válaszolni se képes, csak lenullázgatni, ez a büdös életben nem tanulta meg, hogy hogyan kell az internet nélkül ismerkedni, beszélgetni! Haverjai meg ott vannak mindig mellette, mint MANKÓ!
4-es ne beszélj már baromságokat!
Egy extrovertált társaságban és egyedül, egy személlyel is extrovertált lesz, fel tudja találni magát! Pont ez a lényege az extrovertált típusnak! Hogy társasági és el tudja "adni magát"! Vágod??
Igen, én nagyon okos vagyok, te viszont nagyon buta :)
Hiába is provokálsz. Nem tűnt fel, hogy az egyesnél már válaszoltam? :D LOL! :)
Ja! Most "hirtelen" irónia lett. Akkor ott, még komoly volt, és adjak rá választ! LOL! :D
Annyira átlátszóan hazudozol... szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!