Az emberek miért imádnak ennyire magukról beszélni?
Figyelt kérdés
Növeli az önbizalmukat, vagy szimplán csak nem érdekli őket más? Gyakorlatilag egy mondatot nem tudok végig mondani mert közbe vágnak, a világért sem kérdeznének vissza és isten ments, hogy meghallgassanak vagy esetleg gyakorlati tanácsot, érzelmi támogatást nyújtsanak.
(Tisztelet a kivételnek csak olyannal még nem találkoztam:p)
2019. jún. 8. 23:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem vágynak arra, hogy őket figyeljék, szeretnék beállitani magukat úgy, hogy nekik a legrosszabb, legnehezebb, ugyanakkor ők a legjobbak is. Sajnos sok ilyen van 😔
2/4 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés, csak azt tudom mondani mint az előttem lévő.
3/4 anonim válasza:
Mert otthol nincs szavuk,nem kapnak figyelmet.
4/4 anonim válasza:
Mert azt gondolják, hogy mennyire érdekli a másikat az, ami "nekem" valóban fontos (önzőség).
Én meg pont olyan személy vagyok, aki mindig ötletel, javasol, tanácsol:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!