Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg így kell beszélni a...

Tényleg így kell beszélni a nőknek szülés után magukról, az állapotukról?

Figyelt kérdés

[link]

Engem felháborít az, ahogy egyes hozzászólók beszélnek a szülés utáni állapotról. Értem, hogy nem minden rózsaszín ködfátyol, és bizony vannak problémák, de ezt talán meglehetne kultúráltan is fogalmazni. Nem ilyen útszéli stílusban.

Elolvasok egy születéstörténetet, ami a post írójának egyik legszebb emléke, és alatta trágár szavakkal dobálózva acsarkodnak egyesek, hogy milyen lesz szülés után helyzet oda lent.

Ennél azért többre is becsülhetné magát egy nő!

2014. márc. 2. 17:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Bezzeganyán Rita nevű felhasználó szánalmas nem kell komolyan venni, mindig van valamilyen hasonló válasza.
2014. márc. 2. 17:46
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem mi a bajod ezzel a történettel, semmi "olyat" nem írt.
2014. márc. 2. 17:53
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem a történettel van a gond! Egyes hozzászólók stílusával!

Pont az bosszant, hogy elolvas az ember egy történetet, amivel az ég világon semmi gond, és alatta dől az alpáriság!

2014. márc. 2. 17:58
 4/11 anonim ***** válasza:
jaj bocs a kommenteket el sem olvastam :)
2014. márc. 2. 18:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Semmi baj! :) Lehet én is hanyagolom a komment olvasást, és nem bosszantom magam! ;)
2014. márc. 2. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Konkrétan mivel van bajod? A pina tényleg nem lesz ugyanolyan, sőt. Aki meg nem akar kommenteket az ne rakja ki a szülését Bezzeganyára.
2014. márc. 2. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem jó hogy ilyen őszinték, lelkileg fel kell rá készülni hogy semmi nem lesz ugyanaz, inkább mint hitegessék az 1. baba előtt állókat, aztán csak még jobban el legyenek keseredve utána... vagy lent lesz az ember összefoltozva, vagy a hasán, ez a szomorú valóság.

Én inkább reménykedek abban, hogy lent, akárhogy is...

2014. márc. 2. 19:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Konkrétan az alpári stílussal van bajom. Szerintem aki így beszél, az leminősíti magát, mint nő. El lehet mondani a változásokat, a problémákat, sőt, jó is, ha beszélünk róla. Csak nem mindegy milyen stílusban. Lehet én vagyok túl finomlelkű, de szerintem egy nő, pláne egy anya, ne így beszéljen.
2014. márc. 2. 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen némely komment háát nagyon alpári. Vannak ilyen emberek na..
2014. márc. 2. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Jaj, a sok széplelkű...titeket se a szentlélek szállt meg, hanem széttettétek a lábatokat, hiába is forgatjátok a szemeteket.

Amúgy meg nem kell olvasni.

2014. márc. 3. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!