Mit tegyek ha annyira jól rajzolok, hogy megszoktak vádolni, hogy másoltam?
Most itt mi a kérdés?
Mindenki jó valamiben, ezért még nem kell kérdést kiírni, hogy megsimizzék a buksid, hogy milyen tehetséges vagy! Képzeld én meg jól zenélek, és mégsem írok ki kérdést, hogy istenítsenek :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszet..
Amúgy mit kell ezen feldolgozni? Egyszerűen ne vegyél róla tudomást! Azért van két füled, hogy az ilyen hülyeség egyiken be-, a másikon kimenjen.
Jezusom. Mit akarsz ezen feldolgozni???
Mintha azt mondanam h leejtettem a fagyim a foldre,hogy fogom feldolgozni?
A bajok nem itt kezdodnek
Ez nem feldolgozando problema
Nem akar itt semmit se feldolgozni. Csak nincs önbizalma, mert senkisem dicséri meg!
DICSÉRJÉTEK MÁR MEG!!!! :DDD
Én olyan egyetemi szakra jártam, ahol nagyon fontos volt a rajztehetség+rajztudás. Minden második önjelölt művészke azon siránkozott, hogy másolják, vagy hogy senki nem érti meg. Egyszer engem is megvádoltak, hogy az illető egyik képét másolom. Egy totálisan semmilyen téma volt, egyszerűen a feladat magában foglalta, hogy az lesz a kompozíció, szóval röhejes volt a vád. Olyan illető, akinek később a "jellegzetes" stílusát- amire olyan büszke volt, felfedeztük egy külföldi kortárs illusztrátornál is. Már pedig az az illusztrátor előbb kezdte.
Másrészt, ha tényleg igazán tehetséges lennél, és érdekelne a dolog, akkor semmi nem tántoríthatott volna el attól, hogy rajzolj. Nekem van olyan rokonom, aki annak ellenére lett képzőművész (nem hobbi szint), hogy az apja végig terrorizálta és levette a kezét róla, mert azt a szakmát választotta.
Sajnos egyet kell értsek a 72%-vel, buksisimit akarsz. Annyi, de annyi ember hiszi, hogy jól rajzol, fest, miközben alap technikai/színkezelési/anatómiai stb. dolgokkal nincsen tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!