Ti visszajártok a válaszaitokhoz és megszokták nézni egy-egy gyakoris kérdés után hogy fel vagy lepontoznak titeteket?
A pontozás nem igazán érdekel. Ha másnak abban van öröme, hogy egy hasznos, kérdésre választ adó hozzászólást lepontoz, mert nem egyezik a véleményével, lelkileg szegény, de nekem nem árt vele.
Inkább azt szoktam megnézni, hogy a kérdező reagál-e a válaszomra, és tudtam-e neki segíteni.
Egy kérdéshez inkább azért járok vissza, mert érdekelnek mások válaszai.
Persze, örülök, ha látom, hogy fel vagyok pontozva.
Viszont a lepontozás nem igazán érdekel, de van amikor azért pontoznak le másokat, mert nem tetszett a véleményük.
Néha megnézem..de igazábol semmi értelme komolyan venni.
Es az egesz pontozás hülyeség.sokszor aki segit es jo választ ad azt is lepontozzák..
6#-os, igazad van. Nem értem, mi értelme, mert a kérdező el tudja dönteni, hogy számára melyik kérdés hasznos.
Kérdező, miért pontozol le valakit, ha 100%-os a válasza? Csak kíváncsi vagyok, ahogy már írtam.
Sokszor visszajárok ha épp úgy van időm. Amúgy szerintem a pontozásnak van értelme, csak az nem mindegy, hogy milyen a kérdés igazából. Én szoktam számítástechnikai kérdéseket feltenni, mert tökre nem értek hozzá, ott nekem segítség lehet, hogy melyik a troll válasz és melyik tényleg jó, ott tényleg van haszna, funkciója ennek.
Olyan kérdéseknél, mint mondjuk abortusz tényleg semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!