Hogy lehet leállítani egy 40 éves pedofilt aki gimis lányokra hajt?
A városban sorra járja a gimnáziumok környékét, úgy tesz mintha csak éppen arra sétálna és szólítgatja le a gimis lányokat, olyan kamu szöveggel hogy merre van ez meg az.
Már több szülőnek is feltűnt, néhány kislány meg még le is áll vele beszélgetni.
A gimnáziumok igazgatói tehetnek ellene vagy legjobb a rendőrségnek szólni?
A pedofília (a görög παῖς, "gyermek" és φιλία "szeretet" szavakból) a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom, melyet a pszichiátria mentális betegségnek minősülő parafíliaként tart számon.
A gimis lány már nem ez akategória.
Szerintem is az van, hogy irigykedik a ténsasszony.
Amíg konkrétan semmi bizonyítékod nincs rá,hogy bárkit is molesztált volna,addig nem márthatod be semmi miatt.Elbeszélgethetsz a lányokkal a nem kívánt terhességről,vagy mi van,ha pl.felnőttfilmbe akarja őket beszervezni,szóval legyenek óvatosak.Persze ettől még nem biztos,hogy fognak rád hallgatni,ha tetszik nekik a pasi,lehet le is fekszenek vele.De ez sem büntethető törvényileg,ha nem történt nemi erőszak.
Esetleges aljas dolgok viszont eszedbe ne jussanak,pl.kemény fiúkat ráküldeni.Lehet érte utálni,de a világ összes hetero férfiját "lebetegezheted" de mind lefeküdne húszéves lányokkal,ha lenne rá lehetősége.És nem azért,mert betegek lennének.Ez a kemény igazság.
#34 a gimis lányok nem 20 évesek, max 18. Az meg hogy elméletben egy 40 évest vonzanak a 16 éves lányok más, mintha valaki a gyakorlatban is ezekre hajt.
Kérdező, én együttérzek veled, de nem tudom mit lehetne tenni ez ellen
Arról meg már nem is szólva, hogy a hótiszta lelkű kislányod a soundon ájultra kúratja magát két három külföldivel is. Ha tudnád mit csinál az imádott kislányod amikről nem tudsz, azonnal agyvérzést kapnál.
Szóval nyugi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!