Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szoktatok olyat érezni,...

Ti szoktatok olyat érezni, hogy megmérgeznek étteremben?

Figyelt kérdés

Eléggé paranoiás vagyok, ha valaki csúnyán néz rám, vagy kinevet. Nem tudom, egy átlagos lány vagyok, szóval semmi miatt nem nevethettek ki, csak túl sokáig válogattam. Minden zárva van és mondtam hogy vega vagyok, végül 1000 forintot kértek el egy elviteles dobozban lévő adagra, amit jól megpakolt falafellel meg salátával és még tett rá szószokat. Olcsó volt mégis nagy adag, még pitát is csomagolt, kicsit furcsáltam is. És olyan furán néztek rám, és megfordult a fejemben, mi ha beletettek vagy ráöntöttek vmit a kajámra?

Lehet ez nem normális, de félek h emiatt nem fogom megenni, pedig nagyon éhes vagyok!

Ti szoktatok ilyet érezni?

24/L

2019. jún. 2. 23:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az első falatnál félrenyeltem, köhögtem egy ideig, de ittam vizet, megettem a másodikat, utána a harmadik falatot és akkor mintha nehezen ment volna le a torkomon, pedig ittam előtte eg csomó vizet. És pánikrohamom lett, hogy mi ha ez a méreg? Nagyon erősen dobog a szívem, gombócérzés van a torkomban. Ezt tuti bebeszélem, mert ez pánikroham, mégis félek mi ha a méreg
2019. jún. 3. 00:24
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Jaj, te szegény :D Ne legyél már ekkora gyökér, te... a pániktól van gombócérzés a torkodban nyilván. Eleve nem értem, honnan jött ez az agyhalott gondolatod, hogy megmérgeztek, mert már ott volt, amikor elkezdtél enni, különben nem fulladoztál volna.

Ha bosszút akarnak állni a "vegaságodon", akkor nem megmérgeznek, hanem valahogy húst vagy hús alaplét csempésznek a kajádba. Abba belehalni meg nem fogsz, szóval ha lehet, ne ájulj el a torkodat markolászva :D

2019. jún. 3. 00:26
 13/17 anonim válasza:
Nekem is vannak időnként ilyen kényszer gondolataim sajnos. Én ilyenkor inkább nem eszem meg a kaját és így elkerülöm a szorongást.
2019. jún. 3. 00:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Picit csillapodott. De még mindig szorongok. Nem tudom ez paranoia-e vagy kényszergondolat. Holnap megyek pszichiáterhez
2019. jún. 3. 00:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Neked súlyos üldözési mániád van inkább. Azt hiszed, hogy a húsevők le akarnak vadászni. 😁
2019. jún. 3. 01:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Olyan helyen nem eszek amikben nem bízom.

Ezért sem arab, sem török sem kinainál nem szoktam enni.

Az étel bizalmi dolog.

2019. jún. 3. 04:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért tartanak vega kajákat is, hogy vegetáriánusokat, illetve, akik éppen akkor nem akarnak húst enni - kiszolgáljanak. Része a választéknak. Ne legyél ennyire agybeteg!

Másrészt meg azt hiszed, csak úgy hozzá lehet jutni méreghez? És éppen ott tárolják? ÁNTSZ ellenőrzéstől sem tartanak soha? Szóval, felejtsd el ezt a mérgezést, mert a gondolata mérgez téged.

2019. jún. 3. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!