Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szoktatok olyat érezni,...

Ti szoktatok olyat érezni, hogy megmérgeznek étteremben?

Figyelt kérdés

Eléggé paranoiás vagyok, ha valaki csúnyán néz rám, vagy kinevet. Nem tudom, egy átlagos lány vagyok, szóval semmi miatt nem nevethettek ki, csak túl sokáig válogattam. Minden zárva van és mondtam hogy vega vagyok, végül 1000 forintot kértek el egy elviteles dobozban lévő adagra, amit jól megpakolt falafellel meg salátával és még tett rá szószokat. Olcsó volt mégis nagy adag, még pitát is csomagolt, kicsit furcsáltam is. És olyan furán néztek rám, és megfordult a fejemben, mi ha beletettek vagy ráöntöttek vmit a kajámra?

Lehet ez nem normális, de félek h emiatt nem fogom megenni, pedig nagyon éhes vagyok!

Ti szoktatok ilyet érezni?

24/L

2019. jún. 2. 23:35
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*gyroszosban, kihagytam
2019. jún. 2. 23:37
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
Hát, a joghurtos szószba sok minden belefér, ha érted mire célzok. :D
2019. jún. 2. 23:56
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Durván paranoiás vagy, ha egy ilyen mindennapi szituációból is azt gondolod, hogy meg akarnak mérgezni, pláne szándékosan.

Én amúgy 500-700 Ft-okért szoktam gyrost venni normális helyeken Pesten, szóval az 1000 nem is egy hiperolcsó ár. De summa summarum, nekem az 500 Ft-ostól sem lett még soha semmi bajom.

2019. jún. 2. 23:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A paranoiat kezeltetni kell, nem gyk-ra jarni vele. Irracionalis, alaptalan felelmeid vannak, amik lasan a napi eletedre is kihatassal vannak. Ne keslekedj, menj orvoshoz!
2019. jún. 2. 23:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Minek akarnának megmérgezni? Miért lenne belőle hasznuk, hogy megmérgeznek egy vevőt?

Csak gondolj bele, hogyha történne egy ilyen eset, azon kívül, hogy egy potenciális vevőt elveszítenek, abban az esetben ha a vevő bizonyítani tudná, hogy a mérgezést az itt vásárolt étel okozta, bezárnák a boltot és a szakács akár börtönbüntetést is kaphatna.

Ki akarná ezt? Edd meg nyugodtan.

Jó étvágyat :D

2019. jún. 3. 00:04
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mondjuk pszichopaták. Elmondtam, hogy vega vagyok és előhozta belőlük hogy utálják a vegákat, úgyhogy megmérgeznek
2019. jún. 3. 00:05
 7/17 anonim ***** válasza:
43%
Jézusom...Hát ez a kérdés után már remélem, úgy van, ahogy írod.
2019. jún. 3. 00:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Gyrososnál nem a méreg a legrosszabb, amitől félni kell... 😄
2019. jún. 3. 00:11
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
Megmérgezni biztos nem mérgeztek meg, maximum beleköptek vagy kiverték bele azt ennyi.
2019. jún. 3. 00:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Te ezt komolyan gondolod???
2019. jún. 3. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!