Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudom elérni, hogy...

Hogyan tudom elérni, hogy megutáljanak az emberek? Milyen módszer van erre?

Figyelt kérdés
Belőled mi váltana ki utálatot?
2019. jún. 2. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ossz meg 0-24-ben pátoszos pozitívnak és bölcsnek tűnő, de valójában oktondi üzeneteket az instagramon és a facebokon. Ha valakinek valamivel baja van, oktasd ki, hogy valójában csak rinyál és alaptalan a hábrgása. Érvénytelenítsd az emberek érzéseit. Ítélkezz, légy frankómegmondóember, tégy úgy, mintha nagyon pozitív lennél, de kérkedj vele és nézz le mindenkit, aki nem úgy gondolkodik. Trollkodj, ha valakinek nem teztszik az eső pl, akkor oltsd jól le, hogy jó a mezőgazdaságnak és különben is a te lelkedben süt a nap. Ha meg valakinek pl tetszik az eső, akkor kezdd el mondogatni, hogy micsoda károkat okoz. Tehát légy a mindenben hibát találó és ellenzékieskedő "nagyokos".

Ha itt ír valaki valamit, azt is oktasd ki, fordulj ellene, keresd mindenkiben az ellenségképet.

Én pl a fenti embertípusokat szoktam tiltani és megszabadulni tőlük.

2019. jún. 2. 10:33
 12/17 anonim ***** válasza:

"Ossz meg 0-24-ben pátoszos pozitívnak és bölcsnek tűnő, de valójában oktondi üzeneteket az instagramon és a facebokon. "

Véletlen üzeneteket írtam, így helyes:

Ossz meg 0-24-ben pátoszos pozitívnak és bölcsnek tűnő, de valójában oktondi IDÉZETEKET az instagramon és a facebokon.

2019. jún. 2. 10:34
 13/17 anonim ***** válasza:
#12, úgy kerek, ha az idézet ráadásul hemzseg a helyesírási hibáktól!
2019. jún. 2. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű legyél a legtöbb helyzetben őszinte utána hazudj nekik akár egyszerű dolgokban is, és ne valld be soha hogy hazudtál a végéig tarts ki. Elég csúnya dolgok kijöhetnek a hazugságokból eléggé szemét lehetsz a másikkal(meg persze magaddal is mert ha rájönnek hazudni fognak neked na ilyenkor meg hárítsd a másikra a hibát egyszerűen azt mondod te nem ezt vagy nem így mondtad ő értette félre jobban kellene figyelnie stb). Fontos ehhez hogy jól előadd magad hogy nem vagy hazug meg kedvesnek tűnsz, és ezért úgy fogják érezni a többiek hogy elárulták őket amit nem viselnek jól. Meg sok kis apró dolog lehet például látod hogy örülnek valaminek te meg keresel valami kis apróságot amibe beleköthetsz hogy elronthasd a kedvüket...stb stb Abba hagyom itt mert szerintem már ezért is furán fognak nézni a válaszomra. :'D
2019. jún. 2. 12:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Mo.-n egy hatásos lehetőség van erre...:

Kimegy az ember az utcára, és máris valaki kiszúrja magának valami oknál fogva.

Nálam ez mindig bejön.

2019. jún. 2. 12:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak mutasd meg hogy milyen kérdést írtál ki. :)
2019. jún. 2. 19:08
 17/17 Vivoo95 válasza:

Miért akarod azt elérni utáljanak?😆

Amúgy legyél kétszínű hazug megbízhatatlan önző bunkó tiszteletlen , beszélj csúnyán hazudj sokat használj ki mindenkit .:D

2020. máj. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!