Van nagy túlélő ismerősöd, amolyan legyőzhetetlen, fáradhatatlan, mindenre képes, pozitívan gondolkodó személy, aki jól boldogul az életben? Miben nyilvánul ez meg?
Csak 2 ilyen ismerősöm van, de mindig ki tudnak akasztani valamivel - ma voltunk vásárolni WC tartályt, és az eladó unott képű flegma gyerek volt, egyből rásózta haveromra a legdrágábbat... Erre haverom elkezd röhögni, és mondja nekem: "Szeretem az ilyet, amikor valami gyökér próbál megszivatni, hogy nem telik rá, és majd cepedizek vele, ez klassz, szeretem, ha valami nehéz, versenyszellem, így lehet élvezni a dolgot."
De múltkor a bankban is ugyan így előadta, amikor CSOK-ot akartak felvenni, és nem volt meg a munkaviszonya - akkor is a barátnőjének mondta, hogy nem baj, ha nem kapjuk meg a 10 milliót, tudod: "A kutyát etetik, de a farkast nem kell, az vadászik!"
Mindketten huszonévesek, egyikük sem dolgozott soha életében rendes munkahelyen egyetlen napot sem - de mégis remekül boldogulnak, van pénzük (nem gazdagok), de ha kell, bármire előteremtik a pénzt.
Szerintem a legyőzhetetlenség nem abban nyilvánul meg, hogy ki mennyire tolja a frappáns szöveget és mutatja ezzel magát elérhetetlennek.
Túlélő ismerősöm elveszítette a felnőtt gyermekét, és a mai napig tud mosolyogni, és fáradhatatlanul dolgozik a másik gyermekéért. Na, ő erős ember!
Nem tudom, szerintem ez inkább szánalmas :D
Amúgy nincs ilyen ismerősöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!