Mennyire vagy fáradhatatlan, normális, hogy én ennyire nem bírom?
22 éves vagyok, és sokat hallom, hogy ilyenkor az ember még bírja, nem baj, ha éjszaka tanulni kell, vagy a buli miatt nem alszik, stb.
Hát én nem bírom. Sose bírtam. Bulizni alapból nem szeretek, de tanulni se tudok sokáig. Max. éjfél, utána csukódik le a szemem, és az agyam is kikapcsol. Minimum 8 óra alvásra szükségem van, különben délutánra elfáradok egy egyszerűbb napon is. A cselekedeteim is lassúak, ráérősek, semmibe nem vagyok pörgős. Mennyire normális ez? Tényleg lesz ez még rosszabb is? Ez esetben attól tartok, 50 évesen többet fogok aludni egy mormotánál.
(intolerancia miatt nem kávézhatok, a vérnyomásom elég alacsony)
Még ha nem lenne semmi bajod akkor se ajánlanám hogy kávézz. Szerintem emberfüggő. Én csomó ideig talpon tudok maradni, főleg ha valami leköt, én mondjuk bulizósabb vagyok és ha jó a hangulat akkor egyáltalán nem vagyok fáradt, sokszor 4 órát alszom kb mégis tök jól elvagyok.
Abszolút emberfüggő. Néha mondjuk én is belassulok és akkor kell minimum 3 perc, hogy a dolgok leessenek de hát ez van. Máskor meg pörgök mint állat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!