Imádom a dubstepet és a rockot is normális ez?
Miért ne lenne normális?
Nem muszáj a konzerv zenei ízlés, szerintem jobb is, ha az embernek szélesebb az ízlésvilága.
Teljesen normális. A hiedelem, hogy nem, egy korszak sajátossága, amit a maga kis szintjén átformált a nép valami amorffá. Arról beszélek, mikor még vinylen (tudjátok, nagy, fekete lemezek) zenéltek a DJ-k és bizony nem olcsóak ezek a lemezek, főleg, ha az aktuálisokat mindig be akarja szerezni az ember. Így 1-1 stílusra kellett ráállnia egy adott lemezlovasnak, nem lehet összevásárolgatni mindent, abból nem lesz szett. Különben is, egy kiforrott személyiség megtalálja a maga útját, fő útvonalát. Ez az egyik, annak a korszaknak a téves maradványa, hogy csak 1 stílust "lehet" szeretni.
A másik pedig az, hogy a serdülő gyermeknek még fel kell fedeznie önmagát belekóstol ebbe, belekóstol abba, ez teljesen természetes dolog. Ahogy az is általános, hogy aki ebben a korban van, idősebbnek szeretne látszani önmaga előtt is, a társai előtt is, mivel az idősebb korúaktól befutottságot, elismertséget lát, ezért ő is afelé húz, ergo azt állítja magáról, hogy ő 1 stílust imád, ezzel érettségben - gondolata szerint - feljebb helyezve magát. S hogy aki nem, az gyerek még és komolytalan.
A valóság viszont az, hogy ha híres-neves, felnőtt DJ-k életrejzát olvasgatod, akkor bizony számos esetben ott van egy pont átellenes stílus hobbiként hallgatva, munkán kívül, számukra az a kikapcsolódás. De egy zeneszerető átlagembernél is ugyanúgy megfigyelhető a jelenség és ezzel nem lesz kiforratlanabb, határozatlanabb vagy bármi ilyen. Nekem is bejön a vikingmetál (ez bizony tipikusan olyan zene, mint a techno, érteni kell), máskor meg downbeatre vagy jazzhouse-ra csápolok.
Normális vagy. Hallgass minél több zenét, fogadj be amit csak lehet (csak ne kereskedelmi rádiókból).
Teljesen normális.
Én pl. minden féle zenestílust hallgatok, de minden stílusban van rengetek sláger amit utálok.
Tök normális. Ez olyan, mint hogy a 13 éves húgom imádja a trancsírozós horrorfilmeket, amiktől én majd besz.rok...
Sőt én is nagyon szeretem a rockot de abban szinte minden műfajt a Queen-től a Korn-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!