Ismertek olyan embert aki 25 éves vagy idősebb, nem akar dolgozni és a szülei pénzén él? Sok van belőlük?
@19:35
Biztos sokkal jobb padon aludni, meg kukából zabálni, cserébe elmondhatod hogy mekkora nagy szabad ember vagy. :D
Én is sok olyat ismerek, aki arra büszke, hogy egy lepukkant albi szobában nyomorog többedmagával és éhbérért gályázik, miközben otthonról hordja a kaját meg minden segítséget és közben veri a mellét a semmire, hogy hú de önálló, aztán meg csak panaszkodik és sehová sem jut....
Szülővel élve sem cikibb a helyzet.
Nem ismerek ilyet.
#1 "Nem fogok alacsony fizetésekkel dolgozni,amiből alig lehet megélni. "
És arra nem gondoltál, hogy így munkatapasztalatot szerezhetnek, és előléphetnek magasabb fizetésért?
Kevés munkahely van ahol nem kell tapasztalat.
Molnár Krisztián.
Bár ő többnyire már nem szülei pénzén él. Van bankszámla száma, oda küldik pénzt az irigyek.
Az első válaszolónak: no és azokkal mi van, akiknek van rendes állása, rendes bérért és nem halnak bele a napi feladataikba?
Elvégeztem egy jóféle képzést, még csak felsőfokú végzettségem sincs és egyedül élek egy fővárosi albérletben, nem nézem, hogy mire költök és eléldegélek békésen. A munkám és a kollégáim szeretem. Mindez azért történhetett meg, mert beáldoztam 2 évet az életemből munka mellett, és voilá - élvezem, hogy az erőfeszítéseim megtérültek.
Biorobot csak abból lesz, aki megelégszik azzal a szinttel. Én 5 év munka után döntöttem úgy, hogy nekem ez kevés.
De nyugodtan lehet köpködni a rendszert, kedves fotelforradalmár. A rendszer amúgy tényleg rossz, ezt aláírom. De ha ilyenek a körülmények, keményebben kell kaparni azért a gesztenyéért. Vaaaagy, lehet menni akár külföldre is, ott szűkösen eltengődni, aztán hazajönni ha már van elég spórolt pénz. Sokan csinálják, és működni tűnik ez is.
De hát na. Amíg anyu-apu eltart. Különben totál az ő hibájuk, hogy így elkényeztettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!