Oktatóm azt mondta, semmi tehetségem a szakmához. Érdemes így elvégezni a sulit?
Az hogy milyen szakma,az most nem fontos.
Egyik tanárom azt mondta hogy ügyetlen vagyok és szenvedés lesz elvégeznem ezt a szakmát.
Vizsgákon eléggé izgulok és leblokkolok.
Nincs olyan nagy önbizalmam,mint sok csoporttársamnak,akik magabiztosan bemennek és levizsgáznak.
nyáron megyünk gyakorlatra.
Ott kiderülhet,hogy mások is így gondolják e.
Más oktatóktól nem kaptam ilyen negatív visszajelzést.
Volt már hogy más csoporttársaim sírva jöttek ki a vizsgáról,mert olyan hangnemben beszélt velük ez az oktató.
Nekem is volt olyan tanárom még középsuliban, aki azt mondta, hogy semmi nem lesz belőlem. Ahhoz képest elég gyorsan és jó eredménnyel le is diplomáztam és jelenleg az ő havi fizuját simán hazaviszem hetente is.
DE! Volt olyan szaktársam, akinek viszont sajnálatos módon senki nem mondta soha, hogy fingja nincs a szakmához és tényleg rettenet sötét a mérnöki tudományokhoz, mégis valahogy elvégezte, mert hát nem az a lényeg, hogy érted, hanem, hogy be tudod seggelni...Ha nincs önbizalmad, akkor azt neked kell megváltoztatnod, te vizsgázol, nem más. Viszont olyan véleményét fogadd el, aki abban a szakmában már elért valamit. Előfordulhat, hogy "negatív motivációval" = kihozza belőled a dacot - operál az oktató. Ha le tudja törni a lelkesedésed, akkor nem vagy elég kitartó, de az is lehet, hogy tényleg nem való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!