Mire következtethetünk abból, ha valakinek évvekkel az érettségi után is még az érettségis tablóképe a profilképe?
Szerintem:
1. Nem mindenki szereti magát fotózni, vagy nem fotogén és számára az a legjobban sikerült kép.
2. Nem érdekli annyira a közösségi média csak legyen egy képe és kész, vannak fontosabb dolgok is.
Szerintem ma már nem igazán menő hetente cserélgetni a profilképünket. Nem nagyon érdekli az embereket és ritkán töltenek fel új képet.
Egyáltalán nem gáz szerintem ha régebbi kép van fent.
Le is írtad a valószínű választ.
Én pl. nem szeretem ha fotóznak, megtiltottam a barátaimnak, hogy kitegyenek fotókat, amin rajta vagyok. Nincs velem semmi baj, csak így van. Profilképem sincs, aki ismer tudja, hogy nézek ki, másnak meg nem kell.
Nekem nincs is profilképem. Egy kép van rólam, ami még a gimis ballagáson készült. Facebookon nem lájkolok, nem osztok meg semmit. A messengert használom csak, kb kényszerből mert mindenki azt használja. Akinek nem tetszik ez, ne írjon nekem. Vannak az életben ennél nagyobb problémáim is, mint, hogy a képekkel foglalkozzak. Egyre több ismerősöm tűnik el facebookról. Akik régen nagy facebookosok voltak és napi szinten posztoltak, ma már szinte semmit nem osztanak meg magukról.
24N
Haha, csatlakozom az előttem szólókhoz, az én profilképem már vagy 10 éves. Egyrészt csak azért tettem fel, hogy felismerjen, aki akar, ráadásul gyűlölöm, ha fotóznak.
Szóval én arra „következtetnék”, hogy ő is kvázi online telefonkönyvnek használja a Fb-ot.
Arra lehet következtetni, hogy hidegen hagyja a facebook.
Én töröltem a profilomat egy éve és láss csodát: nincs több kába hírfolyamgörgetés órákhosszat, megfelelési kényszer vagy depresszív hangulat más népszerűségét és sikereit látva.
A legtöbb ember a legjobban sikerült pillanatait teszi oda föl, így akarja eladni magát. Az érettségi profilképes emberünk nem akarja eladni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!