Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szinte teljesen függetleníteni...

Szinte teljesen függetleníteni tudom a gondolataimat másoktól. Miért?

Figyelt kérdés

Bármiről is kelljen véleményt formálni, soha nem befolyásol mások véleménye. Az érveiket meghallgatom, és figyelembe is veszem, de csak azért, mert valakinek, vagy a többségnek más a véleménye, az enyém nem változik meg és gátlástalanul kiállok mellette.

Teljesen hatástalan rám a "csordaszellem". Valami rendellenességre utalhat? Úgy értem, hogy az atlaghoz viszonyítva rendellenesek lehetnek a szociális készségeim? Ha igen, lehet az az oka, hogy sokat vagyok egyedül?

2019. máj. 26. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Semmi bajod nincs, csak nem vagy birka. Bár ez valóban furcsa a mai világban. Amúgy én is ilyen vagyok. Hiába mondja mindenki, hogy mennyire klassz a fércbuk, az arcfelvarrás, a részegség, a Harley-Davidson, én meg vagyok róla győződve, hogy egyik sem az.
2019. máj. 26. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez csak a kezdet fehér ;)
2019. máj. 26. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Helyesen teszed! A magányoddal aligha függ össze.Én sem hagyom magam mások által befolyásolni, ha ellenkezik a nézetemmel.

Hangsúlyozom, hogy ezek ellenére híve vagyok a kompromisszumos megoldásoknak és nem csak úgy, hogy a másik alkalmazkodjon hozzám. Legalább is én így látom, de az emberek hozzám való viszonyulásából is ezt szűröm ki.

2019. máj. 26. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
sose leszel fidesz szavazó:)
2019. máj. 26. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Szívesen tanulnék a kérdezőtől, mert én is ilyen szeretnék évek óta lenni. Ez egy jó tulajdonság. Nem rendellenesség, hanem egy erény, mert van jellemed.

Egyedül sokkal jobban át tud az ember gondolni dolgokat, előre felkészülni bármire is, azaz a higgadt gondolkodást segíti.

2019. máj. 26. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Rendellenesség? Nem tudom, de normától biztosan eltérő. Ettől függetlenül egyáltalán nem gond, sőt, én irigyellek érte, ha valóban nem kell egy pici erőfeszítést sem tenned a saját véleményed kialkotásáért. Én is próbálok független lenni, már évek óta, minden témában, de iszonyat nehéz, főleg úgy, hogy birkanép közt nőttem fel, kemény meló kitörni. :D

Szóval inkább örülj neki, minthogy azon gondolkozz ez baj e.

2019. máj. 26. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!