Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől unalmas egy ember? Kire...

Mitől unalmas egy ember? Kire mondják azt, hogy unalmas?

Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem például én az vagyok a csendes, szűkszavú, visszahúzódó természetemmel és a nulla érdeklődési körömmel.
2019. máj. 25. 18:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is így érzek, azért írtam ki a kérdést... :)
2019. máj. 25. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Speciel számomra sokkal szimpatikusabbak a csendesebb, visszahúzódóbb emberek, persze ha mutatnak némi érdeklődést a másik fél iránt. Akiket személy szerint én unalmas embereknek tartok, azok nagyon sokat beszélnek, 90%-ban fölöslegesen, fényezik magukat a semmire és többször kérnek téged hogy "Mondj valamit". Na nekem azok a legunalmasabb emberek.
2019. máj. 25. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Az is unalmas lehet, aki csak egy témáról beszél mindenkivel, vagy a stílusa nagyon negatív mindenre vonatkozóan.
2019. máj. 25. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a közelében ásítanak :)
2019. máj. 25. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi hobbija, szenvedélye, monoton életet él, nem próbál ki semmi extrémet, nem mindennapit, nem utazik sehova, otthon ül, nincs sok véleménye semmiről, inkább meg sem szólal, egyszerű dolgokon gondolkozik csak, semmi sem mozgatja úgy meg igazán.
2019. máj. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!