Van olyan súlyos titkod, amitől összeomlana az életed, ha kiderülne?
Vaaan :D
Ezeket nem mondom el senkinek. Soha. Ha bárki is megtudná max más országban tudnék új életet kezdeni. De nyugi, semmi illegálisat nem tettem.
Köszönöm a válaszaitokat! Önző vagyok, de azért jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben.
Ki hogy viseli lelkileg? Nem árnyékolja be az életetek szép részét a tudat, hogy valami ennek veget vehet? Volt már, hogy hajszálom múlt a lelepleződés?
Abszolút beárnyékolja, részben ennek köszönhetően vannak már egészségügyi problémáim is és volt már hogy hajszálon múlt.
(Én sem tettem semmi törvénytelent egyébként)
Van. Iszonyatos érzés. Remélem soha nem derül ki..akkor biztos vége lenne mindennek. Nem illegális
. Inkább lelki dolog ami miatt komolyan fontolgatom a pszichológust. Ezzel kelek ezzel fekszek. Aludni csak xanaxxal sikerül. Sok a veszteni vall de nem mondhatom el. Egy vki tudja akivel maximálisan megbízom. Segíteni is próbál de nem nagyon tudom elengedni a dolgot..most is felzaklatott hogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!