Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan súlyos titkod,...

Van olyan súlyos titkod, amitől összeomlana az életed, ha kiderülne?

Figyelt kérdés

2019. máj. 24. 12:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Van
2019. máj. 24. 13:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Van, ennek "hála" iszom is a levét rendesen
2019. máj. 24. 14:19
 13/25 anonim ***** válasza:

Vaaan :D

Ezeket nem mondom el senkinek. Soha. Ha bárki is megtudná max más országban tudnék új életet kezdeni. De nyugi, semmi illegálisat nem tettem.

2019. máj. 24. 14:23
 14/25 anonim ***** válasza:
Bár lenne. Súlyos titkok nélkül is összeomlott már az életem többször is.
2019. máj. 24. 14:26
 15/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Önző vagyok, de azért jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben.

Ki hogy viseli lelkileg? Nem árnyékolja be az életetek szép részét a tudat, hogy valami ennek veget vehet? Volt már, hogy hajszálom múlt a lelepleződés?

2019. máj. 24. 15:04
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút beárnyékolja, részben ennek köszönhetően vannak már egészségügyi problémáim is és volt már hogy hajszálon múlt.

(Én sem tettem semmi törvénytelent egyébként)

2019. máj. 24. 15:05
 17/25 anonim ***** válasza:
Nincs. Vagyis van,de ha kiderülne, úgyis tagadnám.:D
2019. máj. 24. 16:01
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Van. Iszonyatos érzés. Remélem soha nem derül ki..akkor biztos vége lenne mindennek. Nem illegális

. Inkább lelki dolog ami miatt komolyan fontolgatom a pszichológust. Ezzel kelek ezzel fekszek. Aludni csak xanaxxal sikerül. Sok a veszteni vall de nem mondhatom el. Egy vki tudja akivel maximálisan megbízom. Segíteni is próbál de nem nagyon tudom elengedni a dolgot..most is felzaklatott hogy leírtam.

2019. máj. 24. 16:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy nézzük. Ha anyám számára kiderülne, hogy nem vagyok heteró, akkor bizonyára beletelne pár évbe megemésztenie a dolgot. Éppen ezért felhozni sem akarom a témát, ameddig egy fedél alatt élek vele (barátok előtt nem titok). Más nem jut eszembe, inkább olyan dolgok vannak, amelyek ha kitudódnának, elsüllyednék szégyenemben, de valószínűleg mindegyik elfelejtődne pár héten belül.
2019. máj. 24. 17:40
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
Nincs titkolnivalóm.
2019. máj. 24. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!