Ha valamiért összeomlana a mai civilizált társadalom, hogy próbálnál túlélni?
Egy világban,ahol nincsenek törvények,nincsen már semmi csak az életösztönöd és a skilljeid.
Mihez kezdenél?
Mihez értesz?
Csapatban lennél inkább,vagy elszeparálnád magad?
Szerintem nem lenne akkora anarchia, mint amilyennek az apokalipszises hollywoodi filmek akarják beállítani.
A törvényeket mi magunk találtuk ki, pont azért, mert az emberek többsége ezt igényli, nem pedig a káoszt.
Egyébként ha valami marha nagy gáz adódna, a családommal és a barátaimmal maradnék, és azokkal, akik azon dolgoznak hogy fennmaradjon a rend (mert nyilván csak az emberek töredéke gondolja úgy, hogy ideje teglakkal dobálni a helyi CBA ablakait).
Már egész fiatal koromban megtanultam, hogy a családunkon kívül másokra nem lehet számítani (előfordul, hogy a családunkra sem).
Viszont a túlélésre azért mégis csak nagyobb az esély csapatban, szóval hozzá csapódnék egy csapathoz, de nem engednék magamhoz közel senkit.
Ha meg skillekről van szó, akkor csapatban mindenképpen jobban lehetne kamatoztatni a skilljeimet. Nagyon jól tudok tájékódni, ha akarom, akkor nagyon hatékonyan tudom érvényesíteni az akaratomat, jó a problémamegoldó készségem, szóval mindenképp feltalálnám magamat.
Én sem értem mi értelme lenne túlélni.
Max azért hogy védjem azt akit szeretek.
De csakis ezét, máskülönben az első lennék aki fejbelövi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!