Voltál már bárányhimlős? Hány éves voltál? Mennyire emlékszel rá? Mennyire volt súlyos?
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 09:44
1/9 anonim válasza:
Igen, kb 6 évesen és viszketett, nem volt súlyos.
2/9 anonim válasza:
Én már felnőttkoromban, 37 évesen kaptam el a bárányhimlőt. Viszketettt, de kaptam rá kenőcsöt. Azzal nyomtalanul elmúlt.
3/9 anonim válasza:
12 éves voltam. Nagyon sok hólyag volt rajtam, iszonyatosan viszkedett. Lázas is voltam. Utáltam nagyon.
4/9 anonim válasza:
5 éves voltam. Iszonyúan viszketett, de amúgy más bajom nem volt tőle. És valami hintőporszerűséget adtak rá, amivel időnként beszórtak. :D
5/9 anonim válasza:
3 éves voltam, nem sokra emlékszem. Csak, hogy utáltam, hogy a házba voltam zárva mert tél volt. Iszonyúan viszketett, le is martam egyet a homlokom azóta is ott a heg.
6/9 anonim válasza:
Nem.
Tavaly ki is vizsgáltattam (mert oltást akartam), de védett vagyok.
Fogalmam sincs, hogyan és mennyire erős ez a védettség.
Lehet, hogy el fogom kapni majd a saját gyerekemtől.
26/N
8/9 anonim válasza:
3-4 éves lehettem. Csak arra emlékszem, hogy nagyon viszketett és folyton krémmel kellett kenni. Volt 1-2 amit varasra vakartam.
Az arcomon maradt is egy heg a két szemöldököm között, nem egy embert ismerek akinek ugyanott van az a kis folt.
9/9 anonim válasza:
Nekem súlyos volt, be is akartak fektetni a fertőző osztályra, mert félő volt, hogy vermergezest kapok. Csomó hegem megmaradt. Ha lenne gyerekem, beoltatnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!