Mire számíthatok ha megverem?
Van 3 gyerek akik az utcán meg a sulijuk előtt amikor elmegyek beszólogatnak. Meg nekem akarnak több vs. 1-be jönni. És ez megy már fél éve. Tudom nem ettől függ de le íroma paramétereimet Az egyik gyerek a legnagyobb szájú elvileg 69 kg bár szerintem inkább 66-67. Szálkás és 1 évet boxolt, kykoshinozott175-176 cm magas. A másik az barna (bár nekem mindegy , hogy magyar e vagy barna, én nem ítélem el a normális barnákat sem) de az alja embereket ha magyar akkor is, pl a másik kettő is fehér ő 1 évet wing chun-zot 184 magas kb 95 kg körűl lehet. A harmadikról nem is írok mert neki vissza szóltam mikor beszólt, és el is halgatott. A többi viszont csak akkor szájal ha többségbe vannak. Ha vissza szólok nekik akkor utánam rohannak mindig. Ha nem szólok vissza az sem használ. Ha egyedűl vannak meg csak simán köszönnek. A nagy darab másik 4 tesája mellett, csúnyát mondott a bnőm-re én elkattantam nagyon. Nekik akartam egyedűl menni, de egyik haverom fogott vissza. Mert valószínüleg mind az 5-en vertek volna. Azon gondolkozok , hogyha egyedűl lesznek akkor beléjük kötök én, kiprovokálom , hogy megüssenek. És megverem őket. így mellékesen.Én 2 évet taekwondo-ztam és kick boxoltam 181,5 cm vagyok 78 kg! Utána meg ha megvernek feljelentem
őket mivel én 17 éves vagyok , ők 19-20 évesek. Illetve szólok a 115 kg-s thai box-os hegyomlás haveromnak. Aki ha elkattan mindet kórházba jutattja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!