Mennyire neznenek ram furan?
Konkrét eset:
A faluban minden temetés után összegyűltek a nyugdíjas anyókák:
Marika nem szerette a halottat. Amíg élt a s#ggét kinyalta, de a temetésen nem sírt. Biztos örökölni akart.
Terike nem szerette a halottat. Amíg élt rá sem nézett, most meg úgy sírt mint a vízesés. Biztos, hogy részt akar az örökségből
Így végig mindenkin, Minden temetés után.
Ha futsz az a baj, ha nem, akkor az. Ne foglalkozz vele. Vannak, akiknek nem lehet a kedvére tenni.
Saját vélemény.
Budapesten lakom, elkezdtem futni, rosszul éreztem magam, hogy ki lát, ismeretlen és ismerős megnéz, biztos bénán futok, stb... Ez teljesen normális, kilépsz a komfortzonádból.
Nehogy előttük kezdj el futni, menj odébb ahol senki nem lát (nekem rakpart volt a nyerő, igaz sok az ember viszont ott nem lógtam ki annyira mint a körúton), kapucnis fel és mehet.
2 hét után megdöbbentően sok eredményt tapasztaltam, jó érzéssel futottam a körúton a rakpartig.
Én is olyan ember vagyok aki azt mondja, hogy kit érdekel a másik, ha néz akkor nézzen, valahogy mégsem éreztem jól magam.
Tenni kell rájuk magáról, ez is egy kegyetlen pletykás falu, de egyszerűen a legjobb ha elengedi a füle mellett az ember a dolgokat.
Tavaly szeptemberben pl meghalt a polgármester, otthon reggel ágyban, de volt kinn mentőhelikopter is. Aznap reggel közeli forrásból hallottam, épp vasútállomásra tartottam ki, este meg már azt hallottam, hogy a polgármesteri hivatalnál megtámadták és megölték... Pedig lakik itt szűk 400 fő, de ilyen szinten megy a pletyka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!