Mennyi az átlogos EQ szint?
Figyelt kérdés
Kitöltöttem egy online tesztet (tudom, hogy ezek nem annyira reálisak), és 42 jött ki. Ez alacsony vagy magas? Mennyi az átlag?2019. máj. 22. 19:38
1/12 anonim válasza:
Az írásod alapján, valós lehet a szám.
2/12 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, milyen tesztet tölthettél ki, de valószínűleg nem egy pszichológiai kérdőív lehetett az, csak valami random teszt. Az EQ-nál, ugyanúgy, mint az IQ-nál, 100 az átlagos érték. De az érzelmi intelligenciának sokféle típusa van, szóval nem ennyire egyszerű a dolog :) amúgy szerintem, ha már ffelmerült benned az érdeklődést eziránt, akkor nem alacsony az EQ-d.
3/12 anonim válasza:
Melyik tesztet töltötted ki? :)
5/12 anonim válasza:
#2 vagyok, nekem 48 lett. Sajnos az oldalról nem sok derül ki magáról a tesztről. De megfigyelhető a kérdések diverzitása: vannak amik a saját érzelmeinkre fókuszálnak, aztán vannak önértékelésesek, meg másokkal törődős kérdések stb. Ebből is látszik hogy az EQ több dolognak az összetételéből jön ki, és ugye mindenki valamelyik részében jó másban meg nem. Szerintem a mienk kb átlagos eredménynek számít.
6/12 anonim válasza:
Még mindig #2, talán ha tudsz angolul, megnézheted ezt: [link]
nekem most nincs ennyi időm kitölteni
7/12 anonim válasza:
Kedves kérdező: köszi a linket, 59 lett nekem. :)
Kedves hatos: ezt is majd kitöltöm feltétlen. :)
8/12 anonim válasza:
6: Volt egy kis időm most, szóval nekivágtam a tesztnek. Egész átfogó, tetszett, köszönöm a linket még1x! :)
78 lett. Yay ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!