Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Színész az előadáson jogosan...

Színész az előadáson jogosan akad ki ha egy néző elalszik? Hiszen a jeyget megvette a néző és ha ő átalussza az ő dolga nem?

Figyelt kérdés

A színészek azon vannak kiakadva hogy a néző nem tiszteli őket és munkájukat.

Na de a színház is piaci alapon működik, van belépőjegy méghozzá nem is olcsó, és ha valaki megveszi hadd döntse már el mihez kezd vele. Nézi alszik ő dolga nem , amíg mást ezzel nem akadályoz?

Miért, ha én veszek egy méregdrága pótolhatatlan festményt és vétel után szétszaggatom és a seggemet törlöm vele-van ehez köze bárkinek is?

2019. máj. 21. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jaj szegény Balázs, ki bántott? Rossz passzban vagy?
2019. máj. 21. 20:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Én, ha sznész lennék, nem akadnék ki azon, ha valaki bealszik, mert az nem egy olyan dolog, amit tudatosan irányítani lehet... vagyis bizonyos embereknél bizonyos eszközökkel lehet, de nem mindenkinél és nem minden esetben. Vannak olyan esetek, amikor nem elég, hogy aludtál előtte eleget és bedobtál két kávét, lehet, hogy vmiért, pl. egy picit túltolt színházi füst miatt vki bebóbiskol.

Az viszont más kérdés, ha horkol is mellé, mert zavarja a többi nézőt - múltkor láttam egy ilyen esetet, hogy a pasas feleségének legalább 5 ember szólt, mire hajéandó volt felrázni az urát, hogy ne horkolja már végig az előadást. Ugyanígy sztem ha vki azért van kiakadva, mert a néző telefonál, filmez és belevilágít a mellette ülő szemébe az okostelefonjával, azért jogosan van kiakadva. Az nem jogosít fel mindenre, hogy kifizettél rá x ezer Ft-ot, mert a többi néző is kifizette, és maradéktalanul akarja élvezni az előadást.

2019. máj. 21. 21:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Én egyszer egy jazz előadáson aludtam el majdnem. Nem én vettem a jegyet, meghívtak, de annyira kiütött az az elvont stílus, hogy alig tudtam ébren maradni, egyszerűen rám így hatott az a zene. Azóta sem járok jazz koncertre. :-)
2019. máj. 21. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!