Sok nőnek miért ellenszenvesek a lassan elmélkedő férfiak?
2 fériismerősöm van, akikre "lassan elmélkedőt" mondanék. Egyikük kolléga, tipikusan az aki miiindeeent laaassaaan csinál, megalszik munka közben a tej a szájában. Főleg ha gondolkozik is közben, uhh 2 órán át iktat egy 20 perces számlát.
(Aki látta a Zootópiát, na mint abban a lajhár irodista :))
Csak ő azért bosszantó, mert konkrétan egy évig helyette (is) dolgoztam..olyan tetű lassú volt.
A másik meg sógorom, aki a tipikusan okoskodó, fél órán át ragozza a semmit amin előtte 2 órán át agyalt. Minden döntése előtt évek telnek el! 33 évesen költözött el a szüleitől, munkaváltáson 2 évig gondolkodott, autóvásárláson 1 évig. Ha kérdezel tőle valamit, a válasza 20. percében átkozod magad hogy kérdezted valamiről mert majd' belehalsz mire befejezi a gondolatmenetet. És a legzavaróbb, hogy mindezt azért mert mindenkinél okosabbnak és tájékozottabbnak hiszi magát.
A nők nevében nem beszélhetek, mert csak egy vagyok a sok közül, de én pl a túlzott lassúságot nem szeretem, illetve, amit felvázoltam az előző válaszomban (mindkettőhöz volt szerencsém).
Alapjáraton én nem szeretek valamivel többet foglalkozni, mint amit kell, pörgősebb vagyok, ha valami kész, csinálom a következőt, nem nagyon szeretem, amikor valaki miatt nem haladok, mert pepecsel. Munkában is úgy vagyok vele; valami jól sikerült és kész - Akkor minek filozófáljak rajta.
Az előző kommentemben felvázoltakat meg csak szimplán azért nem szeretem, mert olyankor mindig úgy érzem, hogy a férfi butának gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!