Sok nőnek miért ellenszenvesek a lassan elmélkedő férfiak?
Ezt fejtsd már ki! Milyen egy lassan elmélkedő férfi??😁😁
Aki mellett elalszol, mire a mondandója végére ér?
Akik kérdezik, mi az elmélkedés; én az elmélkedést valahogy úgy értelmeztem, hogy egy beszélgetés során visszakérdezget a férfi, lassan emészti elismételve a néha lényegtelen részleteket, belemegy azokba, vagy esetleg korrigálja.
Pl;
Nő; A kollégám nagyon szereti a munkát; olyannyira, hogy még 100 fokos lázzal is bejár.
Férfi; Az emberi testhőmérséklet maximum 42 fok lehet; afölött az ember nem él.
Nő; Nagyon zsúfolt volt az előadóterem, lehettünk vagy ezren.
Férfi; Az előaóterem, amibe járunk, maximum 800 ember befogadására képes. Így nem lehettetek ezren.
/// értitek, amikor csak túloz a nő, igazából tudatában van a dolgoknak és a férfi kijavítja, nem érzékeli a túlzást ///
Vagy esetleg, amikor a lényegtelen részletekbe megy;
Nő; A boltban az eladónő nem tudott visszaadni 75 ft-ot, amikor pedig kedvesen azt mondtam, hogy tartsa meg, nem probléma nekem, megsértődött.
Férfi; Pontosan melyik boltban?
Nő; A krumpli utcai vegyesben.
Férfi; És hogy-hogy oda mentél, amikor nem esik útba?
Nő; Mert arra volt kedvem sétálni.
Férfi; és mit vettél ott?
Nő; egy csokit.
Férfi; De milyen csokit?!
Nő; Milkát.
Férfi; és milyen bankjeggyel fizettél?
Nő; Csak egy ötezres volt nálam.
Férfi; A bolt mellett van egy posta - nem tudták volna ott felváltani?
Nő; nem volt kedvem még oda is bemenni.
Férfi; Szóval egyetlen egy csokiért akartál egy ötezressel fizetni.
stb stb
Lehet a kérdező nem pont erre gondolt, de így értelmeztem.
"értitek, amikor csak túloz a nő, igazából tudatában van a dolgoknak és a férfi kijavítja, nem érzékeli a túlzást"
Ezt nem elmélkedőnek hívják, hanem Aspergeresnek (de minimum szőrszálhasogatónak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!