Elmélkedő lányhoz elmélkedő fiú?
Elmélkedő lányhoz elmélkedő fiú?
Ajjaj,mi lesz abból...:)
hát meg kell próbálni,az is lehet,hogy az egojuk miatt nem tudnak elfogadni,de lehet,hogy jól összeilletek,bármi lehet.
Szerintem nem passzol.
Az mondjuk eleve kicsit sértő feltételezés, hogy egy csendes, "elmélkedő" lány feltétlenül önimádóan különc, és/vagy szociofób, még ha elő is fordul ilyen eset.
Viszont ha az elmélkedésből indulsz ki: aki elmélkedik, az kevésbé kezdeményezőkész, nem annyira aktív, vagyis ha hosszútávon két elmélkedőt összeeresztesz, akkor a kapcsolatuk egy idő után meg fog rekedni. Mind a kettőnek tökéletes elméletei lesznek a továbbhaladásról, de egyik se lépi meg.
Ugyanígy a különcökkel. Két azonos pólus csak gerjeszti egymást, nincs ellensúly, nincs dinamika. Nem mutatnak egymásnak új lehetőségeket, távlatokat.
Arról nem is beszélve, hogy minden emberi tulajdonság kétélű, lehet valami érdekes, de hosszútávon idegesítő. Ha magadban nem bök, a másikban egy idő után biztosan fog.
Ugyanígy a különcökkel. Két azonos pólus csak gerjeszti egymást, nincs ellensúly, nincs dinamika. Nem mutatnak egymásnak új lehetőségeket, távlatokat.
ülj vissza a fotelba, tesó
Halott ügy.
Neked olyan nő kell, aki kiszolgál, és mindent elintéz otthon, csak dugd meg rendesen cserébe.
nagyonisigaz:
Kis bogaram, én érveltem. Hallgatlak téged is. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!