Iskola váltás. Hogy működik?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy én most cukrász szakon vagyok 10-be. De szeptemberbe már szeretnék másik iskolába kezdeni, már beszéltem a szüleimmel is. (A váltás oka, hogy nem szeretem ezt a szakot, és a gyakorlat miatt lelkileg egyre betegebb vagyok) Na de a konkrét kérdés az lenne, hogy ugye én most szakközépből szakgimnaziumba mennek és teljesen más szakra. Újra kezdem a kilencediket, ilyenkor számítanak a mostani jegyeim? Vagy csak az általános iskola 7-8?2019. máj. 21. 10:17
1/1 anonim válasza:
Iskola függő. Valószínűleg újra kezded de tényleg a sulitól függ. Érdemes lenne beszélned valakivel pl telefonon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!