Van olyan női főnök, aki nem dominálja le a női beosztottját?
Ritkán látok ilyen helyzetet, te mit tapasztaltál?
Kort, nemet is, ha lehet, köszönöm!
Eddig 4 női főnököm volt, ebből 3 fantasztikus vezető. Sose éreztem azt, hogy dominálni próbálnának, sose éreztem versengést vagy hasonlókat. Minden eszközt biztosítottak a fejlődésemhez, természetesen nekem kellett bizonyítanom és letennem valamit az asztalra, de amíg beletettem a munkát, ők támogattak abban, hogy fejlődjek, előrelépjek, tanuljak, építsem a karrierem. A többi beosztottukkal is ez volt a felállás, csak olyan kollégát hallottam rájuk panaszkodni, akik alapból lusták voltak és várták a sült galambot és azt gondolták, nekik jár az, hogy minimum teljesítménnyel maximális lehetőségeket kapjanak. Egy olyan női főnököm volt, aki teljesen alkalmatlan volt a szerepre, de ő sem volt domináns, épp ellenkezőleg, szervilis volt és teljesen el volt veszve a szerepben, nem is maradt sokáig.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!