Mit lehet kezdeni azzal, mikor valaki állandóan, vagy elég sokszor bunkózik veled, beszólogat, de közben tudod, hogy nem rád mérges, csak rajtad vezeti le?! Tehát egy nap folyamán egyszer normális, egy óra múlva szemét megjegyzést tesz a munkádra, aztán újra kedves. Aztán ha visszaszólsz, akkor meg meg vannak sértődve, és mindenképp te jössz ki rosszul. Nem utáljátok ezt? Mit lehet ezekkel kezdeni?
Rólam lepereg amit mások bunkóznak, nem foglalkozom ezekkel, még meg is mosolygom, mennyire szánalmasan kezelik a frusztrációikat. Nem engem minősít. Ettől függetlenül nem feltétlenül hagyom szó nélkül, ha megsértődik rajta, annál jobb, addig se szól hozzám. Amíg a saját lelkiismeretem tiszta, akár a munkámmal, akár bármi mással kapcsolatban, addig nem érdekel, más miket mond vagy csinál. Egy ilyen emberrel akkor sem beszélgetnék, amikor jó passzban van.
2019. máj. 20. 14:03
2/6 anonim válasza:
Amikor elkezd jópofizn, ignorálod; ha megsértődik, megmondod, hogy nem nagyon tanusít olyan viselkedést, hogy Te szívesen múlasd vele az időt.
2019. máj. 20. 14:04
3/6 anonim válasza:
Ismerek ilyen embert.Már a jelenléte felhőket csal felém. Tiszteletben tartom őt, de nem szeretnék a környezetében lenni.
2019. máj. 20. 14:11
4/6 A kérdező kommentje:
A fő probléma az, hogy mindenki sajnálja mert szegénynek rossz az élete. (Kié nem?) Magyarán, ha mi nem beszélnénk, se a munkában nem működne közre (megteheti), és a többiek se, akik támogatják. Óvoda. Magyarán, kb mindenki engem utálna, ha ignorálnám. Mert amikor normális volt akkor lettünk jóban, és mostanra lett ilyen keserű brom.
Bocs, hogy itt lelkizek, de nagyon kiidegel.
2019. máj. 20. 14:17
5/6 anonim válasza:
Alapvetően lepereg mert tudom nem rólam, nekem szól. Ha fáradt vagyok imádkozom, hogy ne menjek bele, mert úgy sincs ennek jó vége. Ha valaki ideges, inkább békén hagyom vagy megkérdezem mi a baja... ha térít, újra rákérdezek, hogy mi az igazi baj? Ilyenkor elered a nyelve elmondja mi baja, és amit egy ember megtehet a másikért az az EGYÜTTÉRZÉS, és kedvesség. Ezzel SOHA nem lehet mellé lőni. Próbáld ki. ;)
2019. máj. 20. 14:45
6/6 A kérdező kommentje:
5. Igen, én meghallgatom minden baját. Együttérző vagyok vele. SŐT. Sosem szólom le ha panaszkodik. Igazából a nagy baját is meg lehetne oldani, de még ezt sem róvom fel neki.
Csak ezek mellett folyton megsért valamivel. Szóval érted. Nem lehet örökre valakit pátyolgatni, és elviselni a bunkóságokat. Régen egyszerű volt, mert simán lekoptattam mindenkit, de munkahelyen ez most más. De köszönöm, én is így tartom, hogy kell foglalkozni a másikkal. Csak utálom, hogy egy kicsit se veszik valamibe a másikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!