Hány olyan emberről tudsz aki biztosan utál téged, vagy utáljátok egymást? Tudod hogy miért utál?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 18:06
1/5 anonim válasza:
Nem sok de két-három ember biztosan utál. Ebből kettő nem tudom miért utál. De nekem is van olyan ismerősöm, aki nem ártott nekem, mégis tenyérbemászó, és nem tudok, nem is akarok emberi kapcsolatot kezdeményezni vele.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom megszámolni őket, rengeteg van... Irigyek rám ;) Ennyike.
3/5 anonim válasza:
Elég sokan vannak. Mostanában úgy érzem egyre többen. Az okát párnál tudom (sejtem) de a többinél fogalmam sincs. De őszintén szólva nem nagyon érdekel. Vannak akik szeretnek a többit meg lesz@rom (még ha 1-2 fáj is)
4/5 anonim válasza:
Kb. az egész gimis osztályom. És azért, mert az egyik osztálytársam 9.-ben elkezdett csúfolni azzal, hogy szerelmes vagyok egy fiúba az osztályból, mert sokat beszélgettünk meg néhány órán is egymás mellett ültünk...Onnantól pokol volt az életem, miután (kb. 3 hónap múlva) lecsengett ez a szerelmes dolog, bármit csináltam, minden rossz volt. Ha felszólítottak órán, húzták a szájukat, összesúgtak meg utánozták, ahogy válaszoltam, stb. Ha rossz jegyet kaptam, kiröhögtek, ha jót, akkor hallottam, ahogy mondják egymásnak, hogy látszik, mennyire pofára osztályoz a tanár. Amikor 160 cm-hez kb. 55 kg voltam, rendszeresen megjegyzéseket tettek a súlyomra, hogy milyen dagadék vagyok, meg miért járok pl. csőfarmerban ekkora s3ggel (miközben az osztály egyik legmenőbb lánya egy ugyanilyen magas, ehhez kb. 85 kilós tankaranka volt, aki minden nap cicagatyában meg miniszoknyában, meg egyéb, a legkisebb hájredőjét is kiadó ruhákban járkált. Persze ő nem volt gáz, sőt, mindig megjegyezték, hogy milyen csinos :D). Még napestig tudnám sorolni, de hagyjuk. A lényeg, hogy ha a volt osztályomat megkérdeznénk, 90%-uk tuti elkezdené mondani, hogy jajj, rühellnek engem, mint a szart, pedig a legtöbbel köszönésen kívül egy szót se beszéltem.
5/5 anonim válasza:
Párral utáljuk egymást, többük nem csipáz, kevés olyanom van, aki valóban elfogad. Az okok részben valósak, részben feltevésekből, előfeltevésekből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!