Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki 40 évesen próbál "fiatalké...

Aki 40 évesen próbál "fiatalként" élni azt elítéli a társadalom?

Figyelt kérdés

Mondjuk huszonévesen nem tudott úgy élni ahogy egy fiatalnak általában "kell". És 40 évesen van csak lehetősége, ideje rá.

Erről mit gondolhatnak a kortársai és mit az aktuális fiatal huszonévesek?

Az ilyen viselkedés az ciki és nevetséges?

Ti ismertek ilyen embert?

2019. máj. 18. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el, eddig igazán én sem tudtam élni, most már talán majd lesz rá lehetőségem, negatív emberekkel pedig nem érdemes foglalkozni.

21F

2019. máj. 18. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Minek gondolsz más emberekre? Sajátoddal törődj, ne másokkal!

Azt csináld amit akarsz, 1 életed van csak.

2019. máj. 18. 23:30
 3/7 Feelgood35 ***** válasza:
Ki ítélhetne el ezért? Szerintem a huszonéveseket ,akik szórakoznak, nem zavarja / érdekli. Akik meg idősebbek azok max irigykednek, hogy megteheted. Nem ciki, de olyanoknak meséld a hétvégi discos sztorikat, akik vevők rá, akik szintén most élik ki magukat.
2019. máj. 18. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent fiatalként élni? Én fiatalként is így éltem, ahogy most, nem vettem róla tudomást, hogy eltelt 30 év közben. Nem hinném, hogy ciki és nevetséges lenne ez, de pont le is tojom, hogy ki mit gondol. Fiatalos, pörgős férfi vagyok, fiatalokkal is nagyon jól kijövök, motorozom, focizom, fesztiválokra és koncertekre járok stb.
2019. máj. 18. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolhatnak?

Kit érdekel, hogy más mit gondol. Én se gondolok másról semmit.

2019. máj. 18. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy érezd jól magad, a saját életed éled, majd 60 évesen bánnád, hogy kihagytad mások véleménye miatt ezt.
2019. máj. 19. 03:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondj példákat, ha pl.40 évesen szexel disco wc-ben az tiniként is gáz, 40-esként kifejezetten kiábrándító pl.
2019. máj. 19. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!