Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a lányok akik káromkodnak...

Azok a lányok akik káromkodnak, azok honnan veszik ezt az alpári megnyilvánulást?

Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az a kategória, amit a 10. hozzászóló ír, pont ugyanannyira gáz egy férfi szájából is…
2019. máj. 18. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

#10 Ez nem is annyira a káromkodás miatt """"trigger""" hanem mert be nem áll egy napra a kis pofátok arról, hogy mi a baj a női nemmel, ami már annyira lejárt lemez lett, hogy azt el sem lehet mondani.

Oké, vágom, hogy minden nap történik valami körülöttetek (pl egy lány valami csunyát mondott, vagy hangosan rágózott, vagy mittudomén) de hogy emiatt folyton általánodító, és lekezelő kérdéseket kéne kiírni a női nemről...? Eh... Unalmas.

És pláne unalmas a triggereket felhozni, miközben az itteni férfiaknál az a trigger, ha a szexizmussal fűszerezett szinglihisztijeikre beírja egy nő, hogy egy kapcsolatért tenni is kell...

2019. máj. 18. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:
6%

Jólvan már nem kell leharapni a fejem :D

11: nem állítottam hogy egy férfi szájából jobban hangzana.

12: nem akartam megbántani senki a "Triggered" kifejezéssel (én ezt a kifejezést már általánosságban használom ha valaki(k) szükségtelenül vagy a szükségesnél jobban felkapják a vizet), tudom hogy az oldalon van egy incel hülyegyerek aki minden napra ír valami baromságot, de azért nem kell minden férfit elküldeni a jó anyjába, csak mert valaki(k) megjegyzik hogy a csúnya beszéd nem nőies, és kérdőre vonják hogy hogy romolhatott ilyen mértékben a nők beszédstílusa az utóbbi 1-2 évtizedben.

2019. máj. 18. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Mindig káromkodós voltam

Csak minél idősebb vagy annál jobban tudod mikor jó használni mely pillanatokban

2019. máj. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!