Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a lányok akik káromkodnak...

Azok a lányok akik káromkodnak, azok honnan veszik ezt az alpári megnyilvánulást?

Figyelt kérdés
2019. máj. 18. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Környezetüktől tanulták.
2019. máj. 18. 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
13%
Prolik.
2019. máj. 18. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
18%
Díszes haveri/baráti társaságtól. Gyönyörűek, mondhatom... 19/f
2019. máj. 18. 16:15
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Hát, én ma káromkodtam, mikor egy lépésre a kukától kiszakadt a kezemben a szemeteszacskó. Mégsem gondolnám, hogy bárki „prolinak” tart.

Szerinted a lányoknak még a pukija is eperillatú? :)

2019. máj. 18. 16:23
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Én is szoktam káromkodni. Tudod, pontosan úgy, ahogyan ti, fiúcskák is. Ettől még bőven több nálam ostobább ember él a világon, mint nálam okosabb.

Kérdezd meg a haverjaidtól, hogy ők honnan veszik, hidd el, amögött sem áll más ok.

2019. máj. 18. 16:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk a nők szájából nem hangzik túl jól
2019. máj. 18. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
A tiédből gondolom, igen. :D
2019. máj. 18. 16:32
 8/14 A kérdező kommentje:
Semmi nőiességet nem sugal, legalább is szerintem
2019. máj. 18. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
83%

A férfiaktól.

Egyébként kedves, hogy a nőket annyival többre tartod a férfiaknál, hogy felénk vannak elvárásaid, míg a férfi nemről tudat alatt már eldöntötted, hogy alpári, állatias lények, akiktől idegen a finomság és intelligencia minden formája, de akármilyen megtisztelő is, hogy csak ránk tekintesz emberként; ideje lenne megtanulni (neked is, meg a többi férfinek is) hogy kur..vára leszarjuk a véleményeteket.

2019. máj. 18. 17:03
 10/14 anonim ***** válasza:
38%

Jólvan látom sikerült pár csajnak betriggerelődni :D

A kérdező és aki prolizott, az szerintem nem arra a kategóriara értette, hogy kiszakad a szemeteszság vagy belerúgsz az ágy sarkába és akkor elhagyja pár indulatszó a szádat, hanem arra a kategóriára, akiknél a "ge€i", "szopd ki a fa$zom","le$zophat","ßuzi" és egyéb hasonló szavak és kifejezések vesszőként használatosak. Az szerintem nem a világvége ha valaki indulatból mond néhány nem túl kifinomult szót, de azért van az a szint ami már az ideges melós férfit is zavarba hozza :D

2019. máj. 18. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!