Lehetséges gondolatban szimulálni szituációkat megszakítások nélkül?
Lehet en vagyok korlatolt, de keptelen vagyok FOLYAMATOS szimulaciora. Elkepzelem ahogy kocsival kifordulok tolunk az utcabol, 1:1 ben csinalok mindent, de keptelen vagyok egyszerre vegigszimulalni, mindig megszakad a folyamat :D Es valahogy mintha a sebesseg erzeset sem tudnam leszimulalni, mintha szakadozva konnyebb lenne,de ugy sem tudom vegig.
Van erre valami magyarazat?
A valós sebességet szerintem nehéz. Ez olyan, mint az álomban, amit az Eredet című film is taglal, hogy nem tudod hogy jutottál el A pontból B pontba, egyszer csak ott vagy.
Próbáltam már én is levetíteni szituációt, de az agyam csak a lényegesebb pontokra tud koncentrálni, az oda vezető folyamaton átugrok. Talán az az oka, hogy a valós időt nem tudjuk szimulálni, mert nem érezzük, felgyorsítjuk. Talán egy ketyegő óra segítene, amivel érzékeled a másodperceket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!