Ismertek "különleges kis hópehely" szindrómás embereket?
Akik teljesen átlagos dolgaikra azt mondják,hogy ők különlegesek/különcök.Őket biztos megnézik/kinézik azért amilyenek.
Hogy kezelitek őket?
Most itt egyszerre gondolok a negatív,önmagát kirívóan szerencsétlennek érző,depi hópelyhekre és a nagyképű,én vagyok a király féle pelyhekre is.
Minden masodik ember ilyen hopehely... semmit nem gondolok. Tudom mi miert van nagyjabol, tanulok pszichologiat, filozofiat, az emberi termeszetet. Igazabol ha beleasod ezekbe magad mindenre talalsz magyarazatot. Minden egyeb esetben a hopelyhek egymast utaljak es nem ertik meg.
En meg csak eszem a popcornt es nezem a musort... es leginkabb sajnalom ha szenvednek...
1# nem azt kérdeztem,hogy mit gondoltok,hanem hogy hogy kezelitek őket :)
Hogy kell lereagálni az ilyen embereket
#3 Nem embereket reagálunk le, hanem helyzeteket....
Mondanál ilyen helyzetet, ahol a “különleges hópihe” ismerősöd megnyílvánult?
Annak szerintem nem sok értelme van, legalábbis gyerekes, amikor valakire rávannak szállva, akármilyen is a személyisége, én békén hagyom az embert, amikor nem kell szekálni, aki nem érdekes, azzal nem foglalkozok, amikor meg valami kínos viselkedésével kivételesen okot ad arra, hogy lereagáljam valamiképpen, akkor azt teszem.
Én nem szoktam megszólni, csak magamban megmosolyogtat.Pl.nem tudom mi olyan érdekes rajtam de MINDEN ember megbàmul,biztos az új körmöm ilyen feltűnő/hajam /cipőm, bármi
És akkor rànézek és egy teljesen átlagos embert látok,akit a kutya se figyel különösebben,de az ilyet én szó nélkül hagyom,mert mi denkibek más az a szint ami belefér és ezt el kell fogadni.
6# dettó ugyanemiatt a példa miatt született meg a kérdés
ha már példát kért a nem tudom már hanyadik válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!