Miért van az hogy ez az oldal is csak rosszindulatból áll?
A felnőtt párkapcsolat és család kategóriában írtam ki régebben kérdést, és nagyrészt (még ha ellenkező is volt a véleménye a válaszolónak) normális válaszokat is kaptam. Páran írtak csak alpári, tényleg kötekedős választ, de azok itt minden kérdés alatt sértegették az embereket. Kétszer volt olyan, hogy a válaszomba kötöttek bele, én voltam a hülye mert nagyon személyes dologról írtam (családtag halála, depresszió) és durván kigúnyoltak. Ilyenkor inkább elképeszt, hogy valaki tényleg ebben leli az örömét akár arctalanul is, hogy más nyomorán, fájdalmán röhög.
De szerintem még így is jó az arány, mert sokkal több normális választ lehet kapni, mint trollkodást.
2 válasz van erre:
1. Mi alapból ilyen társadalom vagyunk;
2. Nem feltétlen felnőtt emberek vannak itt... Egy ideje érezhetően sok a fiatal, a tini, akik vagy kulturáltan kérdeznek-írnak, vagy csak trollkodnak.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9879..
Szerintem azért a legtöbb trollkodásnak van alapja....
Amúgy nem értek egyet veled. Nem csak rosszindulatból áll. A te bajod, ha csak a rosszindulatú kommenteket veszed észre. Rengeteg értelmes, segítőszándékú válasz is van, de ezek nem tehetnek róla, ha valaki csak a trollkodáson van fennakadva.
Sokszor látom azt, hogy a kérdező rengeteg válasz közt KIZÁRÓLAG a trollkodó válaszokat veszi figyelembe és azokra válaszol, az értelmes válaszokat talán el se olvassa, nem veszi figyelembe, nem köszöni meg, csak néhány rosszindulatú válaszra fókuszál, mintha azért írta volna ki a kérdést, hogy vitatkozhasson valakivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!