Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják azt hogy 22...

Miért gondolják azt hogy 22 évesen már a gyerek csinálás lenne a dolgom?

Figyelt kérdés

Egyismerősünk azt mondta, hogy már ideje lenne a gyereknek mert régóta vagyunk együtt(5 éve)

A barátom szülei meg mindig azt kérdik mikor jön a baba. Mikor náluk voltunk végig a hasam nézték és azt kérdezték terhes vagyok-e?

Én úgy gondolom, hogyha akarnék gyereket sincs itt az ideje egyrészt mert még mindig tanulok még semmi munka tapasztalatom nincs más részt túl fiatal vagyok hozzá, előtte legyen saját házunk, nem tudnám egy albérletben felnevelni...

De igazából azért zavar a legjobban, mert már a streilizáción gondolkodunk, mivel soha nem szeretnénk gyereket igy nagyon zavaró, hogy az emberek ránk akarják eröltetni...

Egyszerűen csak élvezni szeretnénk az éltet nem akarom más emberre pazarolni az időm, energiám, pénzem és a karrierem, nekem más vágyaim vannak az életben. Hogyan lehetne megértetni az emberekkel, hogy soha nem szeretnénk gyerekeket? Már többször mondtuk nekik de semmi. Mindkettőnket zavar.

2019. máj. 9. 20:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
5%
Mert nem ez a normális. Az a normális, hogy szülsz minimum 2, de inkább 3, vagy több gyereket, ezt biza 22 évesen el kell kezdeni. Szimpla fajfenntartás, az élet értelme. Majd miután elvégezted a dolgod, felnevelted őket és kirepültek, ők kezdik ezt előröl, te pedig élvezed a hátralévő életed az ingyenpénzből.
2019. máj. 9. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezd őket! Minket rohadtul nem érdekel ám, hogy valaki valahol nem akar gyereket.
2019. máj. 9. 21:00
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Én csak azt nem értem, hogy hogy van mindnekinek ilyen rokonsága, hogy ezt kérdezgetik? Nekem egyszer sem kérdezték meg, pedig mi is régóta együtt vagynuk a barátommal
2019. máj. 9. 21:06
 4/19 anonim ***** válasza:
46%

Lehet megnőtt a hasad és így céloznak rá :D

Amúgy egyáltalán mem kell 22 évesen gyereket vállalni, a többség nem is szokott még akkor, mert elöbb kiélik magukat, karriert építenek. Elhiszem, hogy idegesítő, ha kérdezgetnek, de próbáljátok elviccelni vagy valami frappáns válasszal beszólni. A sterilizáció szerintem elhamarkodott gondolat, mivel visszafordíthatatlan. Sosem lehet tudni, 5-10-15 év múlva mit gondolsz(tok) majd. Remek más fogamzásgátló módszerek vannak.

2019. máj. 9. 21:48
 5/19 he84 ***** válasza:
71%
Az 1-es válaszoló nagyon eltúlozza és téved. Hasonló azokhoz, akik téged és a párodat ezzel szekálnak kérdező, csak durvább verzióban. Nem kötelező gyereket szülni és nevelni, ezrt mindenki maga dönti el, soha senki nem kötelezhet rá. Az sokkal rosszabb, ha mások miatt kényszerből váéllal valaki gyereket, na meg úgy nem is nagyon lehet. Ne más mondja meg. Egyszerűen ne foglalkozzatok azzal, hogy ők mit mondanak, mit kérdeznek és mit tennének a helyedben, néha le kell tojni, levegőnek nézni az ilyen dolgokat. Tudom hogy nem könnyű, de akkor is ezt kell tenni, mást nem igazán lehet. Nézzétek őket levegőnek, rosszabb esetben kerüljétek őket, ne nagyon beszéljetek ilyen emberekkel, ha lehet. Akik ezzel foglalkoznak ennyire, hogy a másiknak legyen gyereke és kérleli, sürgeti a dolgot rendszeresen, az szánalmas, unatkozik és szeret beleszólni mások életébe. Én se akarok gyereket, soha nem akartam és nem is fogok soha, ezt már teljesen biztosan tudom. Ám a sterilizációt tudtommal Magyaroraszágon csakis akkor végzik el, ha már volt 2 császármetszéses szülésed. Tavaly én utánanéztem ennek és elvileg így van. Külföldön nagyobb eséllyel elvégzik enélkül is. Ám gondold meg jól, mert akkor soha nem fogsz tudni szülni. Ha bármennyire is kicsi esély van arra, hogy majd évek múlva magadtól és ne mások miatt szólj, akkor ne akard a sterilizációt. Én akarnám, mert én tutira tudom, hogy soha nem akarok szülni, mindezt már kiskamasz korom óta tudom, most 30 felett vagyok és még mindig nem, tehát tényleg soha.
2019. máj. 9. 22:00
 6/19 he84 ***** válasza:
62%
És esetleg kérjétek meg azokat, akik rendszeresen kérdezik, mondják a babát, meg a szülést, hogy ez a ti dolgotok, majd ti eldöntitek és nem fogjátok mások miatt kényszerből, sem elvárásból tenni és hogy nem kötelező. Persze csak akkor, ha nem így mondtátok el nekik többször. Ha ezek után se hagynak fel vele, akkor kerülni őket, nem nagyon beszélni velük.
2019. máj. 9. 22:02
 7/19 A kérdező kommentje:
külföldön megcsinálják a strelizációt 150 ezer csak, barátom biztosan ezt szeretné és igazából én is azt gondolom, hogy ez a elgjobb döntés, én férfi esetében aztolvastam, hogy visszaforditható, de nem hiszem, hogy szükség lenne rá... Mi is gyerekkorunk óta nem szeretnénk én már olyan 9-10 évesen tudtam :)
2019. máj. 9. 22:08
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyeshez hozzá szólva tudtlmmal pont a túlnépesedés a föld egyik nagy problémája XD

Egyébként szard le nyugodtan mások mit gondolnak a te tested a te döntésed és ők úgy sem tehetnek ellene semmit, nem kényszerithetik rád és ha túlságosan erőltetik akkor itt az ideje hogy beszélj velük őszintén és elmond hogy ez téged zavar

2019. máj. 9. 23:11
 9/19 A kérdező kommentje:
De párom már beszélt velük, mégis sokkal erőszakosabbak lettek ://
2019. máj. 9. 23:39
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
hát akkor sterilizáljátok magatokat és a bepofázóknak válaszoljatok: meddők vagyunk, pá. Nem fognak többet szólni. Ugorjunk, probléma letudva.
2019. máj. 10. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!