Miért gondolják azt hogy 22 évesen már a gyerek csinálás lenne a dolgom?
Egyismerősünk azt mondta, hogy már ideje lenne a gyereknek mert régóta vagyunk együtt(5 éve)
A barátom szülei meg mindig azt kérdik mikor jön a baba. Mikor náluk voltunk végig a hasam nézték és azt kérdezték terhes vagyok-e?
Én úgy gondolom, hogyha akarnék gyereket sincs itt az ideje egyrészt mert még mindig tanulok még semmi munka tapasztalatom nincs más részt túl fiatal vagyok hozzá, előtte legyen saját házunk, nem tudnám egy albérletben felnevelni...
De igazából azért zavar a legjobban, mert már a streilizáción gondolkodunk, mivel soha nem szeretnénk gyereket igy nagyon zavaró, hogy az emberek ránk akarják eröltetni...
Egyszerűen csak élvezni szeretnénk az éltet nem akarom más emberre pazarolni az időm, energiám, pénzem és a karrierem, nekem más vágyaim vannak az életben. Hogyan lehetne megértetni az emberekkel, hogy soha nem szeretnénk gyerekeket? Már többször mondtuk nekik de semmi. Mindkettőnket zavar.
Lehet megnőtt a hasad és így céloznak rá :D
Amúgy egyáltalán mem kell 22 évesen gyereket vállalni, a többség nem is szokott még akkor, mert elöbb kiélik magukat, karriert építenek. Elhiszem, hogy idegesítő, ha kérdezgetnek, de próbáljátok elviccelni vagy valami frappáns válasszal beszólni. A sterilizáció szerintem elhamarkodott gondolat, mivel visszafordíthatatlan. Sosem lehet tudni, 5-10-15 év múlva mit gondolsz(tok) majd. Remek más fogamzásgátló módszerek vannak.
Egyeshez hozzá szólva tudtlmmal pont a túlnépesedés a föld egyik nagy problémája XD
Egyébként szard le nyugodtan mások mit gondolnak a te tested a te döntésed és ők úgy sem tehetnek ellene semmit, nem kényszerithetik rád és ha túlságosan erőltetik akkor itt az ideje hogy beszélj velük őszintén és elmond hogy ez téged zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!