Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Verekedjek? Vagy hagyjam? 17/F

Verekedjek? Vagy hagyjam? 17/F

Figyelt kérdés
Voltam egy házibuliba, ahol a barátnőmmel voltam, és ott végig kóstólgatott egy 19éves gyerek, alacsonyabb nálam, de jó fizikumban lévő, a barátnőmről beszélt lealacsonyítóan, és én tűrtem..Mondta barátnőm hogy balhés gyerek, és hogy direkt felhúzzon. Nem cigány a srác, egy tipikus gazdag nyálas gyerek. Mit kéne tennem ha lesz még ilyen alkalom? Szerintem kikéne hogy álljak magamért és a barátnőmért. 182cm magas vagyok, 70kg,verekedtem már, de sok tapasztalatom nincs.
2019. máj. 9. 01:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek.A te korodban én is azt mondtam volna hogy "á leszarom nem érdekel nem verekszem"

De most azt ajánlom hogy verbálisan menj bele a dologba.

Kiemelheted azt amiket írtál róla hogy "gazdag ficsúr stb".Fontos hogy az anyját ne szidd és amíg ő nem használ trágár szavakat addig te se...

Ha meglök megrángat akkor add vissza!

Fejet nem ütünk ne gáncsold ki inkább csak fogd le és próbáld földön tartani.

22f

2019. máj. 15. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!