Mi a véleményetek a tökéletes instamamikról? Szerintetek is hazugság életük nagy része?
Szerintem igen!
Én ismerek is egyet, egyik jó barátnőm nővérét.
A csaj egy igazi "jónő", tudjátok divatos ruhák, full smink, bomba alak, szép haj stb. Nincs olyan nap, hogy ne posztolna az instájára, 2-3 ezer követője van, nekik tolja fel a többségében szelfiket.
Pár hónapja született gyereke. Azóta mondanom sem kell, hogy az oldala teli van babával pózolós fotókkal, és persze mindegyiken tökéletesen néz ki, szépen mosolyog, sztoriba pedig áradozik az anyaság gyönyörűségeiről.
Na hát ez egy nagy hazugság. A húga (vagyis a barátnőm) elmondásai alapján közel sem hiteles semmi, amit oda kirak. A valóságban sokkal nehezebben viseli az anyaságot, sokszor ingerült és állandóan fáradt. Amikor épp nem fotózgatja magát, akkor slampos, gyűrött ruhában, kócosan és smink nélkül flangál otthon. Bár próbálja úgy beállítani, hogy az insta képei a valódi életét mutatják, de a barátnőm szerint egy-egy ilyen fényképet közel 1 órás készülődés előz meg. Gyorsan rendet rak, hogy szép legyen a háttér, felöltözik, kisminkel, lő egy csomó képet, amiből egyet kiválaszt, retusál, majd tolja fel az instára. Ez persze igaz az "épp most keltem" képekre is.
Soha nem tenne ki olyan képet, ami akár kicsit is a valóságot mutatja.
Én csak őt ismerem személyesen, de gondolom, hogy a hasonló tökéletes instamamik is mind hasonló hazugságokban élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!