Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki azért nem...

Van itt olyan, aki azért nem jut semmire, mert utálja önmagát?

Figyelt kérdés

Egyszerűen én utálom azt, aki vagyok.

Nem szeretem a belső tulajdonságaimat sem, a külsőmet meg főleg utálom.

Úgy érzem, hogy így semmihez sincs kedvem, és ezért tartok még ott az életben, ahol: gyakorlatilag sehol...

2019. máj. 7. 18:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#7 azt ugye tudod, hogy amíg te nem tudod elfogadni magadat, addig más se fog? addig ne is álmodj barátnőről, amíg magaddal se tudsz megbékélni
2019. máj. 7. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok) Ez hülyeség. Ha egy ember értékes valakinek, akkor az értékelni fogja. Érdekes, ha lenne egy hozzám hasonló lány (ami szuper lenne) érdekes módon én elfogadnám, sőt segítenék neki ami még csak jobban összeköt. Aki azt mondja hogy csak magadon tudsz segíteni, az egyszerűen: Hülye. Ha van aki szeret és támogat, akkor van értelme az egésznek, kapsz bíztatás. Az én esetembe például magamért ez nem éri meg. Barátnőt pedig nem csak azért nem fogok szerezni soha mert egy selejt vagyok, hanem mert ez a trendi kis alulöltözött snapes "lány" nekem egyáltalán nem jön be, és nekem nem ell egy barátnő aki a kis vékonyka modell alkatával meg testével eltekeri minden srác fejét az utcán, hogy aztán valaki egy hét után el is vegye tőlem. Én csak egy valaki mellett tartanék ki, de a mai lányok azt sem tudják mi az az igazi szeretet, nem hogy még a hűség fogalmát is ismernék..
2019. máj. 7. 23:04
 13/20 anonim ***** válasza:
#12 egy "pár" évvel idősebb vagyok nálad. én se voltam kibékülve magammal, de azért voltak kapcsolataim, de azok semmit sem értek. amint kibékültem magammal (SOK évig tartott), megtudtam, milyen egy igazi, tartalmas, őszinte és értékes kapcsolat. visszatekintve teljesen egyértelmű, hogy a mostani kapcsolatom miért és miben más mint a régiek. és összesen annyi változott hogy felnőttem és elfogadtam magamat. úgyhogy ne mondj le még semmiről, alig éltél még, annyi időd van ismerkedni és megismerni magadat is.
2019. máj. 8. 00:07
 14/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok)) A leg nagyobb bajom az, hogy nem vagyok olyan macsó meg minden mint mások, és tudom h sose fogadna el senki, képtelen lennék egy idegennel megismerkedni személyesen.. És hát 12 évesen már lefekszenek egymással, én pedig.. Nem leszek második senkinek. 18 évesen már hova próbálkozzak a mai világba.. Amúgy sincs hol ismerkedni, várhatok a csodára hogy majd rámír valaki vagy mi?
2019. máj. 8. 00:09
 15/20 anonim ***** válasza:

#14 általánosítás... nem kell minden nőnek macsó. nem mindenki kezd 12 évesen szexuális életet élni. van aki tartogatja magát az "igazinak" (bár én ezzel nem értek egyet). 18 évesen még alig éltél és máris fel akarod adni? ez gyerekes hozzáállás. ismerkedni meg csak ott nem lehet ahol nem akarsz. én lolozás közben ismertem meg a jelenlegi barátomat. gondolhatod, hogy nem párt keresi mentem oda :D de még nem is feltétlenül barátkozni. mégis lett az egészből egy hatalmas baráti társaságom és egy párom.

de amúgy tényleg, ha nagyon úgy érzed hogy magad alatt vagy, menj pszichológushoz! ő tud segíteni, nem a random arctalan emberek itt a gyakorin

2019. máj. 8. 08:17
 16/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, igen mások annyira jók hogy egy játékon keresztül is sikerül nekik, én tipikusan az a fajta vagyok aki ha bemegyek egy játékba, kiutálnak ott is, multkori eset véletlenül megsebeztem egy csapattársat egy játékba, addig csesztettek még ki nem raktak.. pedig véletlen volt mondtam hogy bocsi, de én voltam a hibás mint mindig mindenbe.. Én nem vagyok annyira jó és értékes mint mások, engem nem akar megismerni senki, igy pedig ha fizetnék se lenne a barátnőm senki.. Ez van..
2019. máj. 8. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 nem gondolod, hogy nem mindenki mással van a probléma, hanem veled?
2019. máj. 8. 14:55
 18/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok) Épp ezt mondom, hogy én vagyok ebbe a világba a selejt. A mai világba már nincs olyan lány aki nem kiöltözik hűséges tud szeretni egy fiú mellett maradni ölelgetni stb, a korombeli srácok mind ilyen macsó drága ruhába járkáló "menő" srácok, én pedig nem is akarok olyan lenni.. Tudom hogy ebbe a világba én vagyok a selejtes, nem érdemeltem volna meg, és nem kellett volna élve születnem, ezt tudom jól egy ideje..
2019. máj. 8. 14:59
 19/20 anonim ***** válasza:
tudod, hogy veled van a hiba, mégis a korodbeli lányoknak és fiúknak mész neki, mert ők milyenek. nem érzed az ellentmondást?
2019. máj. 8. 15:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem nem érzem. Mert nem csak velem van a hiba. Hanem a mai trendel viselkedéssel stb. Szerinted az normális hogy egy lány felvesz egy kivágott pólót és mindenét látja mindenki? Szerintem rohadtul nem. Gusztustalan. És most tőled elköszöntem.
2019. máj. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!