Miért borulnak ki néhányan, ha valaki ékezetek nélkül ír?
Figyelt kérdés
Ha lehet, a vérmagyarkodást mellőzzétek :D2019. máj. 6. 11:03
11/12 anonim válasza:
Szerintem ha valaki kérdez, vagy mond neked valamit alap hogy megtisztelted azzal hogy vissza böfögsz neki valamit vagy felhívod vagy később vissza írsz neki. Nem leláttamozod és leszarod. Jó, nyílván ha csak annyit ír vissza hogy "ok" akkor nem feltétlen kell visszaírni
12/12 anonim válasza:
Telefonról chatelve pont nem érdekel, hogy ír. Ott én sem szarakodok az ékezetekkel.
Akkor is meg tudom érteni, ha angol billentyűzeten ír, bár ott is lehet ékezetet varázsolni.
Viszont egy fórumon adjunk már annyit az igényességre, hogy ékezetet használunk, meg legalább alap szinten próbálunk helyesen írni. Egy pár szavasnál hosszabb ékezet nélküli, vagy nagyon rossz helyesírású kommentet fix hogy az emberek 90%-a nem fog végigolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!