Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha az anyukám...

Mit tegyek, ha az anyukám kezd végleg megőrülni, de az egyetem végéig nem tudok elköltözni otthonról?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy öngyilkos leszek, és akkor nem kell neki se elviselnie engem, se nekem az ő dühkitöréseit meg hisztirohamait: lehet kicsit drasztikus megoldás, de senki nem mondhatja azt, hogy ne lenne logikus :D

2019. máj. 6. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Pacsi tesó
2019. máj. 6. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Költözz koleszba, ismerősökhöz, rokonokhoz, stb.
2019. máj. 6. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Apám,mi lesz majd ha munkába állsz és jönnek a gondok.
2019. máj. 6. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
21%

Mikor szokott anyukád ideges lenni?

Min vesztek össze?

Nehéz körülmények között éltek?

Apukád van?

Szoktál segíteni otthon?

2019. máj. 6. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Olyan nem normálisak vagytok, esküszöm! Ha bármi gondod akad, egyből öngyilkos akarsz lenni? Mert ezzel aztán minden megoldódik, és nem nyomorítasz meg senkit... Legyen felnőtthöz illő eszed, és inkább valós megoldásokat találj a problémáidra. Például beszélgess anyuddal, hogy mi a gond, miért ideges, miben segíthetnél neki.
2019. máj. 6. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!